Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle ne kadarlık bir bütçen var canım ona göre high end markalar ya da drugstore ürünler önerelim ve tabi cilt tipin de önemli :)kızlar kapatıcı alıcam yardımlarınıza ihtiyacım var deneyip memnun kaldığınız kapatıcılar varsa yazın lütfen
fit me miMaybelline inkini öneririm çok mükemmel kapatıyor ve çok doğal görünüyor. Özellikle sivilce izlerini.
en fazla 30-40 lira verebilirim canım hassas ciltli olduğum için de öyle herşeyi kullanamıyorumöncelikle ne kadarlık bir bütçen var canım ona göre high end markalar ya da drugstore ürünler önerelim ve tabi cilt tipin de önemli :)
Loreal true match alabilirsin, gözaltın için ise açık tonda bir tanesini alırsın, sarı alt tonlu olduğu için hem kapatma konusunda iyi hem de aydınlatma konusunda iyi, cilt lekelerin için istiyorsan cildine yakın olan tonu alırsın o da gerçekten güzel kapatıcılık sağlıyor :)en fazla 30-40 lira verebilirim canım hassas ciltli olduğum için de öyle herşeyi kullanamıyorum
rimmel markasının kapatıcısı da çok övülüyor canım :)en fazla 30-40 lira verebilirim canım hassas ciltli olduğum için de öyle herşeyi kullanamıyorum
Hiç duymadımKesinlikle estee lauder double wear . Ben 1.5 yildir kullaniyorum ve inanilmaz memnunum:)
aynen the balm cok iiyidir çok yağlı oldugundan kuru göz altlarına iyi geliyor ama pudrayla sabitleyınce çizgiye doluyor pudraya bulaşma derim, illa sabıtlemek ıstıyorsan altına baz uygualaMac prolongwear cok cok iyidir altına da iyi bir nemlendirici sürersen tadından yenmez. Ama daha uygun bir kapatici arıyorsan yuzdeki kizarikliklari sivilceleri vs kapatmak icin the balmin kapaticisi da cok iyi. Ben bazen the balmin kapaticisini goze corrector olarak uygulayip üstüne loreal true match kapatici uyguluyorum cok aydinlik ve sağlıklı bir görüntü oluyor.