Hangi Kredi Kartını Önerirsiniz?

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.974
248
Eşim ve ben kredi kartı kullanmıyoruz. Ama bazen gerçekten ihtiyaç duyuyoruz taksitlendirme falan için.

Hiç kullanmadığımız için de hangisi hangisinden iyidir bi fikrimiz yok.

Bana bu konuda fikir verebilir misiniz? Finansbankın FixCard'ını araştırdım, yıllık aidatı yok ama inceden inceden çıkarıyorlarmış... Başvuru yapacaktım bu yüzden vazgeçtim. Böyle üstü kapalı kazık da yemek istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre hiçbiri. Ama illa almam lazım diyorsan garanti alma da ne alırsan al. Haybeye ödediğimiz paraların haddi hesabı yok. Bir bakmışım kartıma sigorta yapılmış otomatik ödemeye bağlanmış ve bilmem kaç ay sonra haberim oldu. Hem de iki kere! Bir bakıyorum bilmemne yatırım zımbırtısına kaydolmuşum hesaptan kafasına göre para çekiyor. Faizi kafasına göre koyuyor.

Yani hesabını kitabını biliyorsanız garanti size sürekli sürprizler yapacaktır.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bana göre hiçbiri. Ama illa almam lazım diyorsan garanti alma da ne alırsan al. Haybeye ödediğimiz paraların haddi hesabı yok. Bir bakmışım kartıma sigorta yapılmış otomatik ödemeye bağlanmış ve bilmem kaç ay sonra haberim oldu. Hem de iki kere! Bir bakıyorum bilmemne yatırım zımbırtısına kaydolmuşum hesaptan kafasına göre para çekiyor. Faizi kafasına göre koyuyor.

Ben de bunlardan korkuyorum :26: Garantiden de uzak duracağım anlaşıldı:ssz:

Bunlara ek olarak, en ufak bir ödeme gecikmesinde kara listeye düşürüyorlar dangalaklar:47:

Word kullanıyorum, çok rahatım.
Aylardır hiç ödemediğim oluyor, sadece arayıp "en azından asgarisini yatırın" diyorlar. Çok kibarlar vesselam:ssz:
Alıştılar bana:24:

ben maksimum kullanıyorum iş bankası çoğu yerde geçiyor artı taksit yada erteleme kampanyaları oluyor ,

ayrıca kredi kartına elektrik su internet vs ödeme talimatı bağlarsan kart aidatı almıyorlar

Bizimki Cardfinans, öyle garanti gibi değil allaahtan, memnunuz yani, bi yamuğunu görmedik :D. Ben de Axess'i önermiyorum. Akbank'ın garantiden bi farkı yok.
Vakıfbank da iyidir, internet şubeciliğini çok beğeniyorum.

kredi kartı deyınce tuylerım dıken dıken oluyor hiç birini alma hiç bulaşma dıcem ama gerçektende artık nakıt geçerli olmıycak hiç bi yerde okadar çok kullanılıyor bazı yerde ödeme yapıcamız zaman kaç taksıt olsun dıyorlar nakıt deyınce şaşırıyorlar ben 2 yıl önce kapattırdım boşu boşuna ıvır zıvıra para ödemekten bıktım hatta hacız gelirdu az daha harcama yapmadığımız halde borçlu olmuşuz karışık bı sebepten garantı vardı maksımum 2 yıldır hala kartınızı açtırmak istermısınız dıye arayıp msj atıyorlar hatta en son kartınızı açarsanız geri 100 lıra koycalarmış hesabımıza binlirada koysanız açmam dedim iş bankası daha ıyı gıbı kötünün iyisi

Ben de bunlardan korkuyorum :26: Garantiden de uzak duracağım anlaşıldı:ssz:

Ben kredi kartı bile istemedim kendilerinden. İşyerim paracard çıkartmıştı, ona istinaden kredi kartı çıkarmışlar. Israrla geri çevirdim ama bir anlık gafletle belki 20. defada kabul ettim. Sonra ikidebir ek kart yolladılar, limitimi durmadan yükselttiler...

Mesela garantide bir kaç gün ödeme geciksin yarım saatte bir hatırlatma mesajı atıyorlar. Sonra zamanla 5 dk da bire düşüyor. Ve her mesajın parasını da çatır çatır alıyor. İşte böyle paragöz bir karttır kendileri...

Bunlara ek olarak, en ufak bir ödeme gecikmesinde kara listeye düşürüyorlar dangalaklar:47:

Word kullanıyorum, çok rahatım.
Aylardır hiç ödemediğim oluyor, sadece arayıp "en azından asgarisini yatırın" diyorlar. Çok kibarlar vesselam:ssz:
Alıştılar bana:24:
World'e başvuru mesajı attım, yanıtlanır mı emin değilim :26:

ben maksimum kullanıyorum iş bankası çoğu yerde geçiyor artı taksit yada erteleme kampanyaları oluyor ,

ayrıca kredi kartına elektrik su internet vs ödeme talimatı bağlarsan kart aidatı almıyorlar
En iyisi iş bankası diyorsunuz yani..
kredi kartı deyınce tuylerım dıken dıken oluyor hiç birini alma hiç bulaşma dıcem ama gerçektende artık nakıt geçerli olmıycak hiç bi yerde okadar çok kullanılıyor bazı yerde ödeme yapıcamız zaman kaç taksıt olsun dıyorlar nakıt deyınce şaşırıyorlar ben 2 yıl önce kapattırdım boşu boşuna ıvır zıvıra para ödemekten bıktım hatta hacız gelirdu az daha harcama yapmadığımız halde borçlu olmuşuz karışık bı sebepten garantı vardı maksımum 2 yıldır hala kartınızı açtırmak istermısınız dıye arayıp msj atıyorlar hatta en son kartınızı açarsanız geri 100 lıra koycalarmış hesabımıza binlirada koysanız açmam dedim iş bankası daha ıyı gıbı kötünün iyisi

Aynen, ben de nakit deyince gözleri büyüyen kasiyerler gördüm :52: Nakit de bi yere kadar, taksitlendirme de lazım...

garantiden memnunuz bonus ve flexi kullanıyoruz
ekstra hiçbir ödeme almadılar flexime yıllık ücret 20 tl ödüyorum limiti yüksek olduğu için kapatıcam çok harcama yapıyorum çünkü:17:
bende finans ve axessden uzak dur derim eşimin kartını zor kapattık durmadan abidik kubidik ücretler alındı
:ssz:

Daha önce yapı kredi Word kullanıyordum hem kredi kartı hem mevduatına ayrı ayrı ücret ödüyordum senede 140 TL hava parası veriyordum. Lanet olsun dedim maximiles aldım.

Maximiles temmuz gibi aldım o günden bu güne tahmini 300 tl civarı maxipuan harcadım, maximil ile 3 defa da uçak bileti aldım. Kart ücreti de, otomatik ödeme talimatı verdiğimden ödemiyorum.

Maximiles , maximum kampanyalarını kapsıyor ben ilk aldığımda maximiles verdiler diye sinir olmuştum ama daha iyi. uçak bileti de alırsın. ben uçmasam da eşim ,abim bedava uçtular sayemde :)

Son düzenleme:
Ben maaşımla anlaşması olan ing bank kredi kartı kullanıyorum. Hiçbir özelliği yok bence. Bu yüzden, alışveriş yaparken aklıma bile gelmiyor kredi kartından ödemek :D bknz: Kredi kartına hayır! :):1:

Back
X