Hangi kür ne işe yarıyor?

meyremasin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
2.127
1.230
333
Kızlar bir sürü kür var soğan incir çörek otu~bal keçi boyunuzu hayıt vs..
Kafam iyice karıştı. Şimdi öncelikle ne için hangisini yapmak gerekiyor bir bilen açıklayabilir mi? Önce hangisinden baslamak lazım? Hepsini bir arada yapabilirmiyiz?

ben çörekotu bal yaptım bide karanfil çiğnedim hatta bazen çayını yapıp içtimmm

cnm yok ezmiyorsun balla çiğneyemezsin zaten acı oluyorrr yuttacaksın artık sabahları aç tok farketmez bir çay kasıgı şuan 2.ye hamileyim cnm yaa soğanda artık öyle salataların içine doğrayabilirsin yada limon tuz sumak dilimleyerek yemeklerin yanında yiyebilirsinn

sogan kurunu genelde enfeksiyon ve kistlerden sikayeti olanlar kullaniliyo tabib hepsi kolay hamile kalabilmk icin.bal tarcın corek otu yine ayni sekilde adet duzeni bozuk olanlara daha etkilincunku tarcinin adet geciktirici ozelligi var.incir kuru yumurta gelisimi ve catlatmasi icin incir havuc bir arada oluyo.bide mayndozlu sut buhari var ki ben o sekilde hamile kaldim sanirim ama kimyasaldi.ve keci boynuzuda erkek icin sperm çoğaltıcı diye biliyorm yanlisim varsa duzeltrsnz canlar

Ben hamile kaldığım ay maydonoz, süt, viks buharına oturmuştum :) bide İnofolic içiyodum. Eşimde çakşır kökü suyu, keçiboynuzu özü ve Aksuvital avicenna diye bi karışım kullanıyodu..

Soğan kürünü mutlaka deneyin. Birde çörek otu bal tarçın kürünü yiyin bn faydasını gördüm ikisininde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…