- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
Zaten yaptim ama begenmedi fazla. Agac katmissin resmen icine dedi halbuki havandada ezdim. Suyunu iciricem yarin.Soğan kürü daha faydalı ozaman ama keçi boynuzunu yapın mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yaptim ama begenmedi fazla. Agac katmissin resmen icine dedi halbuki havandada ezdim. Suyunu iciricem yarin.Soğan kürü daha faydalı ozaman ama keçi boynuzunu yapın mutlaka
Kaynat bekle 20 dk suyunu içeçek mecbur bebiş istiyorsa içecekZaten yaptim ama begenmedi fazla. Agac katmissin resmen icine dedi halbuki havandada ezdim. Suyunu iciricem yarin.
Ilk önce maydanoz ve soğanin yarısının yarısıni kaynatıp içtim sabahları taze olacak ve aç karnına adet gününden bitene kadar. Buhar banyosu da ebegumeci den yaptim ben zeytinyağı ile kaynatıp üstüne oturdum bunu da adetliyken yapicaksin 3 gün aç karninasana zahmet yaptıklarını salaga anlatr gıbı ayrıntılı ayrıntılı anlatrmısın
ne zaman yaptın ne kadar yaptın ıcıne ne kydun ne kadar kydun hepsını yazaermısın
Birde guatırına baktırZaten yaptim ama begenmedi fazla. Agac katmissin resmen icine dedi halbuki havandada ezdim. Suyunu iciricem yarin.
Aynen cnm icmek zorunda. Madem istiyoruz birseylere katlanicak.Kaynat bekle 20 dk suyunu içeçek mecbur bebiş istiyorsa içecek
4-5 aydir kullaniyorum.Kızlar folk asimile unutmayın mutlaka kullanin
Cnm buna saglik ocagida bakarmi??Birde guatırına baktır
Bilmiyorum ama baktır mutlaka guatırda engel bebişeCnm buna saglik ocagida bakarmi??
Çok yüksek olunca olmuyormuş sanırım ama ilaç tedavisiyle düşüyor.normalde sınır 25 benim 46ydi ama bi ay ilaç kullandim biraz düştü ilacı bırakınca yine yükselmeye başladı.2ay denedik olmadı bu 3ayimiz ama pek umudum yok. Bu hormonunu benden çok daha yüksek olanlarda var ama ilaç tedavisiyle vs.bebeği olanda var olmayan da inşallah olur. Allahın iZniyleYa bu hormon yüksekken hamile olma şansın yok mu![]()
İyi sorgulamadan içmiş benim ki olsa bilmediği şeyi hayatta yemez.kahvenin yanında bir küçük parça bitter çikolata bile zor yediriyor umEve geldii simdi hemen dedim ki bunu yiceksinn. O da yemeye basladi. Bu ne pekmezin icine agac katmissin ya dedi. Ben bunu yutamam cignicemm dedi. Bende cigneyemessin cok aci dedim. Cignedi yuttu. Demekki suyunuda icebilir cignedigine gore yarinda suyunu iciricem :) ne kadar caksir koku suda kaynatilior cnm biliyormusun??
Ilk önce maydanoz ve soğanin yarısının yarısıni kaynatıp içtim sabahları taze olacak ve aç karnına adet gününden bitene kadar. Buhar banyosu da ebegumeci den yaptim ben zeytinyağı ile kaynatıp üstüne oturdum bunu da adetliyken yapicaksin 3 gün aç karnina
Canım asıl senin yaptığın eziyet olmş bence suyu gözünükapayıp içecek hem o şekilde çiğnemesi zararlı olabilir. Suyu hazır satılıyor aktardaEve geldii simdi hemen dedim ki bunu yiceksinn. O da yemeye basladi. Bu ne pekmezin icine agac katmissin ya dedi. Ben bunu yutamam cignicemm dedi. Bende cigneyemessin cok aci dedim. Cignedi yuttu. Demekki suyunuda icebilir cignedigine gore yarinda suyunu iciricem :) ne kadar caksir koku suda kaynatilior cnm biliyormusun??
Cnm tesekkur ederim bugun suyu icirmeye baslicam zatennCanım asıl senin yaptığın eziyet olmş bence suyu gözünükapayıp içecek hem o şekilde çiğnemesi zararlı olabilir. Suyu hazır satılıyor aktarda
Ne guzell :) aminn cnm tum isteyenlere Rabbin aratmadin hayurlisiyla nasil etsinn.Arkadaşlar bnde bitane kur denedim ama onun etkisi var mı bilmiyorum yinede sizinde paylaşmak istedim benm ağustosta adetm gecikti kasıklarda biraz ağrı olmaya başladı acile hastaneye gittim gebelik testi için ben umutlanrken bide baktık 5 cm kist varmış o adeti geciktirmis bunu öğrenince hemen soğan kurune başladım bir hafta snra tekrar doktora gittim kistim 3 cm E dusmus ama hala adet olmadım doktor adet söktürücü verdi onu kullanmadim ve soğan suyuna devam ettim snra adetim kendiliğinden geldi eylulde adet olmayı beklerken hamiş olduğumu öğrendim cuma kalp atışını duymaya gidcez ins Allah isteyen herkese nasip etsin rahat olmaya çalışın bebis yapmaya odaklanmayin bunun çok etkisi var ben kaç ay uğraştım olmadı bu ay hiç beklemeiyoduk oldu çok sukur darisi isteyen herkese:)
Ne guzell :) aminn cnm tum isteyenlere Rabbin aratmadin hayurlisiyla nasil etsinn.