kesinlikle bebelac öneririm benim bebeğim doğduğundan beri mama ile besleniyor ilk başta herobaby , aptamil denedik kabızlık ve gaz sorunu oluştu sanırım bebelac dışında diğer mamalarda nişasta var bu yüzden gaz ve kabızlık sorunu oluşuyor
bebişin gazının kötü kokması,eger emiosa anneden kaynaklı dedi doktor bana..yediklerine dikkat et istersen..ben bi aptamil bi bebelac kullanıorum,acıkcası mamayıda cok vermemeye calısıorum ama malesef 45 günlüğüz bi yatarken bi de arada 60 cc hazırlıorum....ac kalmasından ii dedi doktorum.ama bebelac ve aptamil içeriği aynı dediler sizcede ölemi?
bebişin gazının kötü kokması,eger emiosa anneden kaynaklı dedi doktor bana..yediklerine dikkat et istersen..ben bi aptamil bi bebelac kullanıorum,acıkcası mamayıda cok vermemeye calısıorum ama malesef 45 günlüğüz bi yatarken bi de arada 60 cc hazırlıorum....ac kalmasından ii dedi doktorum.ama bebelac ve aptamil içeriği aynı dediler sizcede ölemi?
ben de bebeğime aptamil başlamıştım..daha sonra doktorumuzdan küçük deneme boyu mamalar aldık denemek için..şimdi bebelac kullanıyorum..bebeğim memnun..bence ilk önce doktorunuzdan promosyon boyu mama örneklerinden alın deneyin
bir doktor nasil mama tanitim numunesi dagitir aklim almiyor. Ben Belcika'da yasiyorum ve burda bebek mamasi, biberon, emzik satan firmalarin birak numune dagitmayi hastane kapisindan girmesi bile YASAK! Bu firmalar hamile kadinlar veya yeni doguran annnelere yonelik birebir reklam yapamazlar, numune veremezler, ozendirici hicbir etkinlikte bulunamazlar cunku yasak. Cocuk doktorlarina brosur veremezler, numune veremezler, hayir etkinligi bile duzenleyemezler,sponsor olamazlar, hatta ve hatta hastaneye bagis bile yapamazlar(reklama girdigi icin). Onun icin ben "doktorum mama numunesi verdi" diye okuyunca dehsete kapildim. Doktoru resmen pazarlamaci gibi kullanmislar ne diyeyim daha. Turkiye'de doktorlari biliyorsunuz, eger belli bir markanin ilacini belli bir sayinin ustunde yazarlarsa o firmadan "hediye" aliyorlar. Ister misiniz bebeginiz bir pazarlama kampanyasi icin anne sutu yerine Aptamil paptamil veya her ne zirvaysa onu kullansin? Numune dagitan doktora ben olsam guvenmem, mamaya baslamadan da 10 defa dusunurdum.
Ben bu tur mesajlari okuyunca cok sasiriyorum. Arkadasim yanlis anlama sozum sana degil doktorun icin yaziyorum bunlari. Senin elbette mamaya baslamak icin cok gecerli nedenlerin vardir ve asla ve asla bu secimini yargilamak bana dusmez.
burası Belçika değil malesef...
haaa oyle mi! ben de "ulkemizin bebekeri en guzeline en iyisine layik" diye dusunmustum ama demek yanilmisim. belki de yanlis dusundum. o zaman ben size saglikli bol mamali bol biberonlu gunler diliyorum
bizde mamaya preaptamil ile başladık çok gazı olunca bebeğimin aptamilin conformilini aldık.oda olmayınca hipp aldık.şimdi hipp ten çok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?