Çocuk Hastalıkları Hangi mama Kullaniyorsunz ??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
31
1 aylil bebegim var aptamil kullaniyorum ama cok gaz yapiyo sutumde yok bi sagmada 40 ml sut cikio ve goguslerm hemen dolmuyo gaz yapmayan mama oneriniz varmi

Ben kızımda evolvia kullandım .
Benim kızım da kolikti sonra zaten anne sütü içti 5.5 ay mama vermedim.

1 aylil bebegim var aptamil kullaniyorum ama cok gaz yapiyo sutumde yok bi sagmada 40 ml sut cikio ve goguslerm hemen dolmuyo gaz yapmayan mama oneriniz varmi
Canım her bebekte değişiyor mamaların etkisi galiba. her bebek birbirinden çok farklı. benimde 15 günlük kızım var. aptamil hiç gaz yapmıyor ama 2 günde 1 kaka yapabiliyor kızım. benimde sütüm yok. aynı seninki kadar çıkabiliyor sağınca anne sütüne en yakın aptamil diye biliyorum ben. o yüzden farklı mama kullanmayı düşünmedim hiç.

bende o yuzden ilk aptamil kullandim hattta bebegim cok iyi yiyo ama gaz sancilarindan duramioruz sonra hipp kullaniorum smdi ama oda kabiz yapti hep mma deniorum xs

Evolvia ile başlamıştık. Aptamil denemek istedim ama çok gazı oldu ve aşırı kustu. Tekrar evolviaya döndüm. Gaz sorunu falan yok hergün sabah kakasını yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…