Bebek Beslenmesi Hangi Mama?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
biz anneler galiba bebeklerimizi doyuramıyoruz endişesini çok yaşıyoruz ve mamaya yöneliyoruz.Eğer bebeğiniz düzenli kilo alıp gelişimi normal ise mama vermeyin derim.onların içinde ne varsa bir iki kere içen bebek anne sütünü almak istemiyo buda mama şirketlerinin işine geliyo.Gözlemlediğim kadarıyla bebekliğinde mama ile büyüyen çocuk büyüyünce bilhassa ergenlikten sonra çok kilolu oluyor ve doymak bilmeyen gençler oluyorlar ve tabiki obez gençler olup bu sefer psikolojileri bozuluyor

Ama doktor önerisi olduğuna göre sütü az geliyordur yosa doktorlarda anne sütündne yana.Ama aptamil 1 ağır gelebilir.Biz yine milupanın aptamil 1 den önce bir maması var hzımsızlık yapmasın diye onunla başlatmıştı foktorumuz

herkese çok kolay geliyor sanırım herkes ister bebeğini kendi sütüyle beslemeyi ama kimi zaman bazı kişilerde olmuoyor neyazıkki.benim oğlum şuan 3 ayın içinde ilk 3 gün sütüm gelmeyince doktoru aradık ve aptamil 1 den başka mama veremezsin dedi tmm dedik aldık 3 gün mama daha sonra göğsümü verdim ama sütüm duru oldu için doymuyordu ağlıyor susturmıyorduk ama mamayı verince sesi çıkmıyordu beni emsede yine o mamayı mutlaka yiycek yoksa dediğim gibi ağlıyordu.ama tek kötü olan biberondan içmek kolay olduğu içinn bide mamanın tadına alışınca beni komple bıraktı oğlum.Ayrıca kimi bebeklere aptamil iyi gelmiyor tanıdığım var aptamil hazımsızlık yaptı bebeğinde sma kullanıyor gayet normal şuan

benim bebeğimde 5 aylık ama doktor 3 aylık gelişim göstermiş dedisütümün geldiğini sanıyordum bebeğim emerken kırt kırt diye bir şey hissediyordum ama pompayla çekince bir gıdım çıktı şimdi bende mama vermeyi düşünüyorum ve bu da çok moralimi bozuyor ama başka çarem yok malesef

slm benimde sütüm yetersizdi ve bebegimi bende milupayla besledim valla hangi marka iyi dersen bu pahlı oldugu icinmi bilmiyorum bunu iyi diye verdik simdi kızım 8 aylık.bence mama yerine biraz daha emzirmeyi dene anne sütünün yerini hic birsey alamaz.mama bebege cok gaz yapıyor bu seferde gaz şikayeti başlıyacaktır.yani emzir derim:34::34:

ben humana ile büyütmüştüm.
dr um anne sütüne en yakın olarak onu önermişti.
milupa nın içinde şeker var, bebekler ondan çok seviyor onu demişti.
bu yüzden ben humanayla büyüttüm etrafımdaki herkese de onu söyledim genelde humana kullandılar..

Back
X