• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hangi mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gonca2206

v for melinda
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.669
183
163
41
kızlar 22 nisan da ne yazık ki işe başlıyorum köyde calıstıgım icin emzirmeye gelemiycem süt sagıp bırakacagım ama oda yeterli olmıycak aksam 4 .30 a kadar
mama kullananlar kabızlık yapmayan anne sütüne yakın mamalar var mı
hangi marka alayım yazar mısınız

gonca ben kullanmadım ama berker organik carmomil gold lar sanırım çok iiymiş bi arkadaşım kullanıyo çok memnun
yinede dr una sor derim

ben bebelak kullanıyorum hiç kabızlık problemi yaşamadık çok şükür..gazınıda çok rahat çıkarttırıyoo.

kızlar sagolun aptamil kullandık ama mamayı hiç sevmiyor kızım ne yapcam bilmiyorum süt sagıp bırakıyorum ama yeter mi yetmez mi bilmiyorum

bende sma kullanıyorum ve kızım çok seviyor malesef bende haziranda başlıyacağım işe sma mama hem eskiden beri var hemde anne sütüne çok yakın istersen onu dene kabızda olmadı kızım 3,5 aylık 1 aydır kullanıyorum

anne sütüne en yakin mamalar pre mamalari pre mamalari milupanin aptamilin var pre olanlari istediginiz kadar verebilirsiniz anne sütü gibi hafif oldugu icin aptamil en iyisi ama bebeklerin hosuna pek gitmiyor milupa derim ben ilk zaman pre sonra 1 nr gecin

BEN SMA GOLD kullandım kızım sevmedi demir oranı yüksekmiş ama idrarı iğrenç kokmaya başladı

yeni NESTLE NAN 1 e başladım çok sevdi inan tadıda güzel denemeni öneririm isviçre üretimi bir mama eczanelerden alabilirsin.şimdiden kolay gelsin

ilk SMA GOLD kullandığımızda sever diye 2 kutu kullandım bebeğin miğdesi kalktı mecbur kalınca yedi garibim bak dene bir arkadaşım nestle nan 1 kolay gelsin

Merhabalar,benim bebeğim de bu hafta 6.ayını bitirecek süt alerjisi olduğu içn dr.umuz anne sütünü kesti sütsüz milupa som mama başladık önceleri hiç içmek istemedi dr alıştırmak için önce anne sütü ile karıştırarak deneyin yavaş yavaş anne sütünü azaltıp mamayı arttırın dedi öyle yaptım şimdi seve seve içiyor.Kabızlığı önlemek için de kuru kara erik kaynatıyorum mamasını onun suyuna hazırlıyorum.Ek gıdalara geçmedik ama kabızlık için kaynattığım erikleri püre olarak veriyorum hergün 1 çorba kaşığı kadar.

valla ben 5 ayda gectımbebelac kullanıyorum be kızım cok sevıyor kahvaltısı corbası gecesını verıyorum cok memnunum ve telf hatı var ucretsız kafama takılan bısey olursa soruyorum guzel bısey bence sızde sıtesıne gırıp uye olabılırsınız ve danone yogurduna bayılıyor bebısım cok cok sevıyor bı deneyın bence bebısınıze bolbol saglık dılıyorum by.

benım kızım emmedı 2 aydan sonra sırf mamaya basladık nestle nan 1 le basladık ama kızıma hıc yaramadı sma ya donduk hemen toparladı ama sma cok gaz yapıo buda bı gercek

bnde 2 gündür bebelac kullanıoyrum benim kızımda çok sevdi dün ilk deneme için 30 cc verdim bugün 60 cc emmeyi bırakmasını hiç istemiyorum kaşık ile verdim aslında biberon çok kolay iş ama işte ...önce emziriyorum sonra mama veriyrum sabah saat 10 da verdim akşam 5 de verdim birde gece vercem 1 ayda yalnızca 400 gr almış kızım :(( ama saglıklı olsunda gerisi boş kızım henüz 1 aylık bakalım yarayacak mı bizede inşaallah yarar

Back
X