- 29 Haziran 2015
- 1.308
- 1.575
- 333
Evet yeşilimsi yapıyor.Kızlar kan ilacı başlayan oldu mu Microfer kullanıyoruz biz kakamızın rengi değişti kullanmaya başladığımızdan beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yeşilimsi yapıyor.Kızlar kan ilacı başlayan oldu mu Microfer kullanıyoruz biz kakamızın rengi değişti kullanmaya başladığımızdan beri
Kanguru işe yarayabilir. Arada yere yatırın, döndürün, egzersiz yaptırın, öyle alışır yavaş yavaş.Bizde 10 nisan doğumluyuz kızlar başladık tadımlara.. 5aya yaklaştık gecem gündüzüm yok yaa uykuya çok direniyor gezmek istemiyor sureklı beni istiyor benive kucak sırtım şimdiden iptal nasıl büyücek bu minnaklar hiç aklım almıyor.. 5dk birinde durmaz..
Yere yatırınca şöyle sağa sola hafif döndürünce kendiliğinden dönmek isteyebilir, belki hatırlatma istiyordur.Bayadır girmiyordum ek gıdaya başlayanlar olmuşbiz de 8 nisan doğumluyuz şehir dışındayım diye bu ay kontrole daha gidemedik salı günü götüreceğim. Benim bebeğim kafasını güzel tutuyor ama gazdan dolayı kendini sürekli öne itekliyor o yüzden ek gıda nasıl olur bilmiyorum. Birde bir kaç kez dönmüştü şimdi dönmüyor. Ağu ugu demeyi de bıraktı onun yerine ağzı kapalı ses çıkarıyor ve çığlık atıyor. En kötüsü de güzelce uyuyan bebeğim uykuya o kadar zor dalıyor ki... Kucağımda yürüyerek uyutmaya başladım nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Benimki de kucakta hep öne atıyor kendini oturur pozisyonda durmuyor gazdan ve reflüsü var birde .dönmek bizde de yok kendim döndürmeye çalışıyorum istemiyor reflüden dolayı sırt üstü durmaktan da nefret ediyor rahatsız oluyor öyle olunca dönmek de istemiyor yaptırmaya çalışıyorum da yok istemiyor benimki de inşallah iyileştikçe yapar artık. Benimde uyku aşırı sorun çok kötü çok yani yürüyerek uyutmanız bile birşey benimki ne ayakta ne kucakta ne zıplayarak susmuyor durmuyor rahat edemiyor hiçbir pozisyonda . Çok zorlanıyorum uyutmakta resmen çocuğumu uyutamıyorum ben diye ağlıyorum çocuk ağlıyor ben ağlıyorum. Dalmak istemiyor tam gözü giderken bağırıp uyanıyor sanki niye uyuyorum der gibi e uyuma diyorum otur dur o da yok beş on dakika bakıyor yanındaysam tabi sonra basıyor çığlığı . Çok zorlu geçiyor bizimde yani zaten ekstra beslenme sorunumuz var inşallah atlatacaz geçecek geçecek de işte zorluyor .inşallsh şöyle bi 5-6 aya atsak kendimizi belki biraz şu reflü dür gaz dır hafifler de ne bileyim umutBayadır girmiyordum ek gıdaya başlayanlar olmuşbiz de 8 nisan doğumluyuz şehir dışındayım diye bu ay kontrole daha gidemedik salı günü götüreceğim. Benim bebeğim kafasını güzel tutuyor ama gazdan dolayı kendini sürekli öne itekliyor o yüzden ek gıda nasıl olur bilmiyorum. Birde bir kaç kez dönmüştü şimdi dönmüyor. Ağu ugu demeyi de bıraktı onun yerine ağzı kapalı ses çıkarıyor ve çığlık atıyor. En kötüsü de güzelce uyuyan bebeğim uykuya o kadar zor dalıyor ki... Kucağımda yürüyerek uyutmaya başladım nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Gece ile gündüzü ayırt etmesi için ben kullanmıyorum. Gündüzleri aydınlıkta uyuyor.Kızlar birşey sorcam karartma perde düşünüyor musunuz uykuları için iyi oluyormuş daha rahat uyuyorlarmış da işte diyorum gündüz de öyle uyursa ona alışırsa başkamı yerde gündüz uyumaz mı acaba ? Fikri olan var mı bu konuda yada deneyimi olan
Ay uyurken yaptıkları aynı desenize, bizim ki de tam gözünü kapatıyor oh be diyorum çığlık atarak ağlamaya başlıyorBenimki de kucakta hep öne atıyor kendini oturur pozisyonda durmuyor gazdan ve reflüsü var birde .dönmek bizde de yok kendim döndürmeye çalışıyorum istemiyor reflüden dolayı sırt üstü durmaktan da nefret ediyor rahatsız oluyor öyle olunca dönmek de istemiyor yaptırmaya çalışıyorum da yok istemiyor benimki de inşallah iyileştikçe yapar artık. Benimde uyku aşırı sorun çok kötü çok yani yürüyerek uyutmanız bile birşey benimki ne ayakta ne kucakta ne zıplayarak susmuyor durmuyor rahat edemiyor hiçbir pozisyonda . Çok zorlanıyorum uyutmakta resmen çocuğumu uyutamıyorum ben diye ağlıyorum çocuk ağlıyor ben ağlıyorum. Dalmak istemiyor tam gözü giderken bağırıp uyanıyor sanki niye uyuyorum der gibi e uyuma diyorum otur dur o da yok beş on dakika bakıyor yanındaysam tabi sonra basıyor çığlığı . Çok zorlu geçiyor bizimde yani zaten ekstra beslenme sorunumuz var inşallah atlatacaz geçecek geçecek de işte zorluyor .inşallsh şöyle bi 5-6 aya atsak kendimizi belki biraz şu reflü dür gaz dır hafifler de ne bileyim umut![]()
Yarın bir dönme olayını deneyeyim. Umarım biz de biraz büyüyünce kucakta uyumayı bırakırız. Şimdilik kucakta devam edeceğim, yoksa uyutmak imkansız hale geldiYere yatırınca şöyle sağa sola hafif döndürünce kendiliğinden dönmek isteyebilir, belki hatırlatma istiyordur.
Ağzını kapatıp ses çıkarması bir adım ötesi olabilir, dudklarını kullanmayı öğreniyor olabilir.
Ve uyku evet... Bizde de kolayca uyurken şimdi dalması zorlaştı ve uyuduktan biraz zaman sonra tekrar uyanıyor. Ben diğer çocuklarımı da ayakta yürürken uyuttum, bunda sallanan beşik aldığım için sallıyorum veya yine geziyorum, o yüzden ben bunu kanıksadım artık. Doktorlar, netteki uzmanlar vs... 4.aydan sonra sallamayın filan diyorlar ama diğer türlüsü de bana zor geliyor, çocuk uyumayınca sıkılıyorum, ağlıyor, vs öylesi bana daha zor, biraz büyüyünce 8 9 aylık gibi veya 10 yer yatağı yapıyorum, orada uyuyana kadar yanında yatıyorum, işte 2.5 yaşına kadar böyle, sonra da normal yatağa alıştırıyorum. İşte öyle böyle bir şeyler oluyor. Ama tabii her çocuk farklıdır o da ayrı bir konu.
Ben odayı tamamen karartmıyorum ama baya bir loş oluyor gece ise zifiri karanlık oluyor. Normalde her şekilde uyku zamanında uyuyordu ama artık her şekilde zor uyuyorKızlar birşey sorcam karartma perde düşünüyor musunuz uykuları için iyi oluyormuş daha rahat uyuyorlarmış da işte diyorum gündüz de öyle uyursa ona alışırsa başkamı yerde gündüz uyumaz mı acaba ? Fikri olan var mı bu konuda yada deneyimi olan
Ben kullanıyorum karartma perde. Ama gündüzleri tamamen simsiyah yapmıyor, cama tavandan aşağı biraz kısa geldi en alttan az ışık süzüyor. Tabi yine de odanın işi epey loş oluyor. Başka evlerde uyurken sadece güneşliği çekiyorum uyuyabiliyor yine deKızlar birşey sorcam karartma perde düşünüyor musunuz uykuları için iyi oluyormuş daha rahat uyuyorlarmış da işte diyorum gündüz de öyle uyursa ona alışırsa başkamı yerde gündüz uyumaz mı acaba ? Fikri olan var mı bu konuda yada deneyimi olan
Ben de 2 kez 10 gun aldim toplam 20 gunu gecince tek hekim veremiyormusKızlar merhaba, analık iznim bitti kadın doğumcumdan 10 günlük 2 kez rapor aldım. Başlayış yaptıktan sonra bir kez daha 10 gün almak istedim ama aynı hekim 20 gün yazabilir ancak gibi bir şey söyledi. Eğer yazilabiliyorsa yazarım diye ekledi. Benim bildiğim böyle bir durum yok ama size de sormak istedim. Aynı hekim kişiye 20+ gün rapor yazabiliyor mu? Bilgi sahibi olan cevap verebilirse sevinirim.
İse başlayış yapmadan veremiyor diye biliyordum. Başlayıp yıllık izin alıp sonrasında kullanmayı düşünüyorum. Yine de olmuyor mu acabaBen de 2 kez 10 gun aldim toplam 20 gunu gecince tek hekim veremiyormus
Bende alcam sanırım ya arkadaşım kullanıyordu ona da sordum sıkıntı olmuyor dedi başka yerde de yatıyormuş enazından genelde evdeyiz ya rahat uyusun ışıktan dolayı çok çabuk kalkıyor sanki yada atak haftasından bilmiyorum da genel olarak uzun süredir uykusu çok kısa gündü 10-20 dakika bari karartma ile bir saat uyur belki diye düşünüyorum arkadaşımda senin gibi dedi gündüz loş oluyor başka yerde de sıkıntı olmuyor dedi sevindimBen kullanıyorum karartma perde. Ama gündüzleri tamamen simsiyah yapmıyor, cama tavandan aşağı biraz kısa geldi en alttan az ışık süzüyor. Tabi yine de odanın işi epey loş oluyor. Başka evlerde uyurken sadece güneşliği çekiyorum uyuyabiliyor yine de
Biz de 8 Nisan doğumluyuzBayadır girmiyordum ek gıdaya başlayanlar olmuşbiz de 8 nisan doğumluyuz şehir dışındayım diye bu ay kontrole daha gidemedik salı günü götüreceğim. Benim bebeğim kafasını güzel tutuyor ama gazdan dolayı kendini sürekli öne itekliyor o yüzden ek gıda nasıl olur bilmiyorum. Birde bir kaç kez dönmüştü şimdi dönmüyor. Ağu ugu demeyi de bıraktı onun yerine ağzı kapalı ses çıkarıyor ve çığlık atıyor. En kötüsü de güzelce uyuyan bebeğim uykuya o kadar zor dalıyor ki... Kucağımda yürüyerek uyutmaya başladım nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor
Benimki de illa yan yatacak bazen Toto geri düşüyor arkaya kızıyor kendine uykusu kaçıyorBiz de 8 Nisan doğumluyuzUyku problemi bizimde var
sürekli dönmek istiyor bu da uykuya geçişini çok zorlaştırıyor ve bu özellikle geceleri oluyor. Bazen ben dayanamayıp dalıyorum o hala beşikte kendini ordan oraya atıyor
![]()
Ben panjuru kapatıyorum karanlık oluyo öyle baya kırmızı ışık açıyorum daha uzun uyuyor ama asıl dert uyutmakKızlar birşey sorcam karartma perde düşünüyor musunuz uykuları için iyi oluyormuş daha rahat uyuyorlarmış da işte diyorum gündüz de öyle uyursa ona alışırsa başkamı yerde gündüz uyumaz mı acaba ? Fikri olan var mı bu konuda yada deneyimi olan
Aynen öyleBenimki de illa yan yatacak bazen Toto geri düşüyor arkaya kızıyor kendine uykusu kaçıyor![]()
Benim kızımda böyle ben gün içinde biraz biraz oturtuyorum o da gayet güzel oturuyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ne yapayım çocuk oturmak istiyorKızlar benim bebek sürekli oturmak istiyor ana kucağına koyunca kızıyor uzanmak istemiyor sizinde böyle mibu arada dönmeyi naptı ne etti öğrendi yuvarlanıyo oyun halısında