hangi mamayi tavsiye edersiniz ??

kurbaamm

yigitimcanım
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
59
86
3
32
Bebegimde reflu oldugu icin doktorumuz aptamil ar onerdi.aptamil ar aldim kullanmaya basladim ama bi problemimiz var.mamanin kivami cok yogun ve suda calkalamadan cözunmuyo.bu sefer calkalayincada mama cok kopuruyo ve hem bebegimde gaz olusturuyo hmde oglusum doymuyo.hatta calkaladigim halde bile mama dagilmiyo.humana armi tavsiye edersiniz bebelac armi !

Ben oğlumu sma gold ile büyüttüm şimdi kızım 4 aylık yine sma gold kullanıyorum hiçbir şikayetim yok memnunum. Annem bana bile sma kullanmış o kadar köklü bir mama. Tavsiye ederim

Ben oğlumu sma gold ile büyüttüm şimdi kızım 4 aylık yine sma gold kullanıyorum hiçbir şikayetim yok memnunum. Annem bana bile sma kullanmış o kadar köklü bir mama. Tavsiye ederim
Canim bnde sma kullaniyodum.ama benim bebegimde reflu var ve bn ar mama kullanmak zorundayim.aptamil ar kabiz yapti oglumu.humana yada bebelec alcam ama karar veremedim.

Gecmis olsun o halde gold olmaz tabi. Kuzenim şu an bebelac kullanıyor sikayetini hiç duymadım

Telefon açtım sordum evet canım ar. Memnunum bi sorun olmadı hiç dedi bebisinin kilo alımı da iyi masallah

benım kızımda kılo almıyordu malesef bebelac gold aldık basladık
2 haftada 600 gr aldı ve cok severek ıcıyor

epey bir mama deneyimim var anlatayım dinle...
SMA Gold ile başladık. Çok da güzel kilo aldı bebişim. Ama sürekli kabızlık yaşadı yavruşum.
Hipp Cosmobiotics denedim, kızım tadını beğenmediği için SMA'ya geri döndük.

Kabızlık 3 güne dayanınca(Zeytinyağı falan bile işe yaramıyordu düşün) doktorumun tavsiyesi ile Evolvia ya başladık. Kızım çok sevdi ve kakası da düzene girdi...

Aynen butun mamalari denedim nerdeyse on tane marka denedik ama hep kabiz oldu.simdi bebelac gold kullaniyoruz.hem bebegim severek iciyo hmde kabizlik sorunu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…