Bebek Beslenmesi Hangi marka bebek bakım ürünü ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

starii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
50
26
103
Balıkesir
hangi marka bebek bakım ürünlerini kullanıyorsunuz? hangi marka daha iyidir? en göz yakmayan şampuan hangi markanın? hangi markanın hangi ürününden memnun kaldınız ya da kalmadınız? yeni doğan bebek için ne önerirsiniz ?

hangi marka bebek bakım ürünlerini kullanıyorsunuz? hangi marka daha iyidir? en göz yakmayan şampuan hangi markanın? hangi markanın hangi ürününden memnun kaldınız ya da kalmadınız? yeni doğan bebek için ne önerirsiniz ?

bübchen i tek geçerim piyasaya göre biraz pahallı ithal çünkü buradaki satışları
yeğenlerim hep bunların ürünlerini kullandı doğal ve güvenilr zaten alman markasında yamuk olması imkansız adamlar biliyor işi..

canım ben kızım doğduğundan beri hep johnson's baby ürenlerini kullanıyorum. şampuanı, yağı ve kremi çok memnunum.

canım ben kızım doğduğundan beri hep johnson's baby ürenlerini kullanıyorum. şampuanı, yağı ve kremi çok memnunum.

Back
X