kauçuğun yapısı anne memesine daha yakın o yüzden.silikonada kauçuğada dokun anlarsın
peki kauçuğun damaklı olanları varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kauçuğun yapısı anne memesine daha yakın o yüzden.silikonada kauçuğada dokun anlarsın
ama canım kauçuklar eme eme renkleri açılıyor..ve doktorlarda slikon 6 aya kadar slikon öneriyorlar..çnükü slikon yumuşak olduğu için çocuğun dişleri çıktıkdan sonra daha sağlam olması açısından kauçuk diyorlar..ve farkaettiyseniz kauçuklar daha kokulu oluyor?bide doğrumu anladım acaba bu biberonları mama için kullanıyorsunuz değilmi?yani emen bebeklere pek fazla lazım olmuyor biberon ilk altı ayda o yüzden yani...
bendekide dar ağızlı canım geniş ağızlının avantajı
mamayı içine rahat koyabiliyorsun sağa sola dökülmüyor
ben bu konuda biraz beceriksizimde :)))
bebeğim i emmeyi reddediyor.sütümü sağıp veriyorum,yetmediği yerde mama takviyesi yapıyorum.ben bu konuda çok bilgiye sahip değilim,o yüzden açtım konuyu.ama madem kauçuk ii diyosunuz bende onu deneyim.çünkü bebğim biberona alıştığı için reddediyo beni ve ben bana tekrar dönmesi için en ii biberonu ve emziğini bulmaya çalışıyorum.bebeğim 4 aylık bu arada..
Dr.browns kullanan arkadaŞlar ben oĞlumun mamasını hafİf Çalkalatırken heryerİmİz mama oluyor.
Kenarlardan sÜzÜlÜyor sİzİnkİde Öylemİ?
nuby nin doğal dokunuş biberonları gerçekten cok güzelll
kullanışlıda üstelik
ya arkadaşlar ben netten nuby nin biberonlarına baktım alacam ama hangisinden almalıyım 4 çeşiti var.kullananlar biraz daha yardım edebilirmi.bebeşim 4 aylık.