hangi marka hangi model

nişanlımla beraber gerçekten uzman olduk bu konuda gezmediğimiz dükkan internet sitesi forum siteleri yorum siteleri şikayet siteleri kalmadı...biz arçelikten aldık teknoloji çeşit renk açısından bize daha cazip geldi... bazı arkadaşlar bosch daha pahalı daha güzel yanılgısına düşüyorlar... 1incisi bosch da pek çeşit yok (bir mağazaya girdiğiniz de sanki hepsi gibi geliyor gözünüze) 2incisi teknoloji olarak arçelikten geride 3üncüsü renk seçeneği çok zayıf... tek artısı arçelikten daha UCUZ...bunun yanında ailemin evinde senelerdir bosch kullanılıyor hiçbir ufacık sorun bile yaşamadık... samsung un fırınları öneriliyor genelde ama bi tek fırını ordan almak da çok saçma olur gibi geliyor bana yine de seçim size kalmış....

merhaba benimde beyaz eşyamın tümü arçelik,tabii arçelikte çalışmamın faydası var :) ama biz ailecek ve akrabalar olarak arçelikçi olduğumuz için bütün eşyalarımı arçelik.

canım model olrak ben sana öneriyim. kullanış olanağı açısından.

eğer yerin fazla ise buzdolabında 5273 veya 5275,5094,5192 modeller. yerin yok ise 5233 ideal dolaplardır.

çamaşır makinasında ortalama olarak 7103 H. yorganda yıkasın dersen 8104 H modelleri.

bulaşıkta 6230 H 3 programlı veya 6551 H.

Fırında modellerinde 9541 veya 9641 çift bölmeli fırına bakabilirsin.

arçelik mağazasında çalışarak söyemiyorum bu modelleri kullanlarda çok memnun. sonuçta bir kere alıcaksın ve uzun zaman kullanılacak.

beyaz renkli olanların modellerini yazdım. ne renk istediğini veya ankasrte isteyip istemediğini bilmediğim için kendimce fikir yürüttüm.

Allah hayırlı etsin şimdiden..

merhaba benimde beyaz eşyamın tümü arçelik,tabii arçelikte çalışmamın faydası var :) ama biz ailecek ve akrabalar olarak arçelikçi olduğumuz için bütün eşyalarımı arçelik.

canım model olrak ben sana öneriyim. kullanış olanağı açısından.

eğer yerin fazla ise buzdolabında 5273 veya 5275,5094,5192 modeller. yerin yok ise 5233 ideal dolaplardır.

çamaşır makinasında ortalama olarak 7103 H. yorganda yıkasın dersen 8104 H modelleri.

bulaşıkta 6230 H 3 programlı veya 6551 H.

Fırında modellerinde 9541 veya 9641 çift bölmeli fırına bakabilirsin.

arçelik mağazasında çalışarak söyemiyorum bu modelleri kullanlarda çok memnun. sonuçta bir kere alıcaksın ve uzun zaman kullanılacak.

beyaz renkli olanların modellerini yazdım. ne renk istediğini veya ankasrte isteyip istemediğini bilmediğim için kendimce fikir yürüttüm.

Allah hayırlı etsin şimdiden..

alon cnm ya ben 5192 nf buzdolabını begenmiştim biçok kişi şikayetçiymiş çamaşır makinasıda 7103 almayı düşünyorum bulaşıkta 6551 h alcm ama buzdolabında kafam karıştı inan:2:

canım bizde arçelik almaya karar verdik buzdolabı

5840 nf buzdolabı
çamaşır makinesi 7103
bulaşık makinesi 6551 h

:1::1:

Back
X