Elektrikli Mutfak Aletleri Hangi marka kahve makinesi? Onerileriniz

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Bayanlar booll kopuklu turk kahvesi yapan makine almak istiyorum marka ve model onerileriniz nelerdir.evinizde kullanip memnun kaldiginiz turk kahvesi makineniz varmi onereceginiz

İkili olanı kullanıyorum. Tekli hakkında bilgim yok. Temizliği kolay ıvir ziviri pek yok

İkili olanı kullanıyorum. Tekli hakkında bilgim yok. Temizliği kolay ıvir ziviri pek yok
Peki suyunu sekerini kahvesini oncedenmi koyuyosunuz .makine yapacagi kadarini otomatik olarak aliyo.yoksa her Kahve yapista siz kendinizmi ayarluyosunuz

su haznesi var oraya suyunu koyuyorsunuz. cezvesine şekerini ve kahvesini koyuyorsun. orda seçenek var bir kişilik mi yoksa iki kişilik mi yapacağına dair. ona göre seçiyosun oda o kadar su döküp kahveni hazırlıyor. bitince uyarı sesi var

su haznesi var oraya suyunu koyuyorsunuz. cezvesine şekerini ve kahvesini koyuyorsun. orda seçenek var bir kişilik mi yoksa iki kişilik mi yapacağına dair. ona göre seçiyosun oda o kadar su döküp kahveni hazırlıyor. bitince uyarı sesi var
Toplam kac kisilik cikiyo ikıli olan makinede

çeyize falan olmayacaksa ben sinbonun mağazalar arasında fiyatı 20 ile 30 tl arasında değişen kahve makinasını öneririm
fiyat olarak gayet uygun ve bana göre mükemel kahve yapıyo çoğu makinaya göre
ama daha kaliteli bişey istersenizde arzumun pembe serisinin kahve makinasını tercih edebilirim onuda kullanıyorum ve oldukça köpüklü oluyor onunda fiyatı 85 90 gibi birşey sanırım

Cevap icin tesekkurler :KK66: bu ikiside kaynadigi zaman tasiyomu.ben kahve hazir oldugunda kendiliginden sesli otomatik uyari veren makine ariyorum aslinda.hazir olmasi ne kadar suruyo kahvenin basinda beklemek gerekiyomu bide
evet canım ikiside kaynadığında taşıyor 5 dakika bile sürmüyor ama hemen oluyor tabiki başında beklemek gerekiyo dediğim gibi taşıyor çünkü
sesli otomatik uyarı veren arçelik telveyi modelini biliyorum sadece başka bilmiyorum ama eğer bilgim olursa paylaşırım burada

Bayanlar arcelik telve modelini bugun esim almis.kullandik yalniz olcusunu ayaralayamadim ben galiba cunki fincanin dibinde cok kahve kaldi ve asiri yogundu kahve.orta sekerli kahve icin yandaki ayarini kaca getiriyosunuz.1,2,3 var ben 3 e getirdim ama pek olmadi sanki

Back
X