Anket Hangi Marka Saat Takıyorsunuz? :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi marka?

• Seiko

OY: 7 3,0%
  • Dkny

OY: 9 3,9%
  • Diesel

OY: 10 4,3%
  • Fossil

OY: 16 7,0%
  • Armani

OY: 4 1,7%
  • Citizen

OY: 7 3,0%
  • Guess

OY: 28 12,2%
  • D&G

OY: 6 2,6%
  • Swatch

OY: 66 28,7%
  • Diğer..

OY: 77 33,5%

• Ankete Katılan
    230
saat takmıyorum ama tercihim iş ve özel günler harici kullanımda spor saatler olurdu...nike ve adidas'ın bir kaç modeli var hoşuma giden.....

şıklarda yok ama... .a.s
Momentus'un erkek modellerinden bi saatim var (erkek modellerini çok seviyorumda daha büyük ve daha güzeller).. geçen sene kocişim doğum günümde almıştı... onun haricindede bissürü ucuza satılan saatlerden var evde kıyafete uysun die alınmış.. :roflol:

Ben saat kullanamayanlardanım.
Beni sıkıyor , boğuyor , sanki zamana bağlı kalmışım gibi hissediyorum bir de.
Zamanın esiriyiz yeterince , saatte bunu bana hatırlatıyor.
Ama gerçekten çok şık duran bir aksesuar.

rolex çok memnunum.bulaşık ve banyo dışında çıkarmam.saat benim için çok önemlidir çünkü.kolumda olmasa eksiklik hisseder rahatsız olurum

ben saat takinmasini fazla sevmem ama kizkardeslerimin hediyesi olan s.oliver saatim var..............

Son düzenleme:
hangi marka olursa olsun ama kolumda muhakkak bir saat olmali normal satilan metal saatler koluma alerji yapiyor esim gecen gün cok güzel bir fossil markali tasli metal bir saat aldi

nike kullanıyordum yıllardır ama sevgililer günü hediyesi olarak artık swatch kullanıyorum... :utangac:

Ben stafanell swotch citizen casio ve fossil kullanıyorum dkny ve diesel de sipariş verdim yakında gelir yurt dışından :))) hepsinden memnunum ben saat ve ayakkabı manyağıyım.

anammm belli zaten.:roflol: benim spor olarak nike var,taşlı sedeflide fossilm var.2 sinden de memnunum:smiley-cool:

casio ve romanson kullanıyorum

bende fossil kullanıyorum yıllardır aynı marka asla vazgeçmem çokta memnunum:1closedeyes:

grovana kullanıyorum.kocacımın sevgililer günü hediyesi.muhteşem bi saat.tam benim zevkimi yansıtıyo.saatimi takmadığım zaman sanki cep telefonum yanımda yokmuş gibi rahatsız oluyorum.ayrıca kıyafetlerime çok güzel bi aksesuar oluyo ve çok asil.saat kullanmayan arkadaşlara tavsiye mutlaka bi saat takın kolunuza.zaman en önemli hazinemiz çünki

benim saatim de Pulsar. Seiko'nun makinası. Babam dogum gunumde almıstı. Lise 2 ye gıdıyordum o zamanlar. Hala kullanıyorum, çok beğenerek almıştım.

ciddi bir saat koleksiyonum var.Söz konusu saat olunca tutamıyorum kendimi.Bir çok marka ya ait saatlerim mevcut.Ama en cok beğendiklerim ise Patek Philippe ,breil,login

Swatch ve adidas:asigim::asigim:

Spor giyimimde guess'i takıyorum ama staja giderken ya da klasik giyinmişsem fossil'i takıyorum şu sıralarda gözüm vitrinde duran diesel'de :) azcık para biriktirebilirsem oda olur umarım.

swatch ve dkny kullandım bu markalar içinden...
ama bu aralar saat takmıyorum açıkcası

Back
X