Hangi midi fırın markası önerirsiniz?

**garfield**

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.561
9
356
43
Arkadaşlar selam,

Ben bir midi fırın almak istiyorum ama markasına bir türlü karar veremedim. -tatlicadiarzu- (yaklaşık 1.5 yıldır düşünüyorum benneyaptımki)

Çevremdeki arkadaşlara sordum. 2 tanesi sakın BOSCH alma dedi. :1ninca:
ARÇELİK önerenler oldu (annem SIEMENSin çamaşır makinesinden çok memnun olduğu için fırını da iyidir diyo) ama internette de ESCO denen fırını baya bi methetmişler ki ben adını hiç duymadıydım daha önce :uhm:

Siz hangi markayı kullanıyorsunuz, memnunmusunuz ve gönül rahatlığıyla tavsiye eder misiniz?

Bi de çok uçuk bi fiyatı olmasa, (En fazla 250 ytl)hihoyyyt

cnm ben yaklaşık 3 ay önce luksell aldım çok memnunum benim bir fırında aradığım özellik 2 türlü yemeğide bi arada alt üst etmeden pişrmesiydi ve benm fırınım öyle çok memnunum hem ozamanlar 100 ytlye almıştım şu anda çok zamlandığını sanmıyorum ..

yengecburcu önerin için teşekkür ederim.

Aslında ilk başta ben de luxell düşünemdim değil ama inernette okuduğum yorumdan sonra korktum açıkçası :
mesela biri şöyle demiş:
"urunun malzeme kalitesi gercekten vasat diğer büyük markaları kullanan arkadaslar kesinlikle hayal kırıklıgı yasarlar inanın urun sankı spot ürünmüş gibime geldi 2 yerinde boya asınması arkadakı sac bölümde de vidalar hatalı montelenmiş neyse iç hacım iyi termostat zille uyarı gibi standart özellikleri mevcut made in TURKEY "

başka biri:
tepsilerinin teflon olmaması ve yiyeceklerin tepsiye yapışması, fanının olmaması ürünün eksik yanları olarak göze çarpıyor

baskası:
çok memnunum.yalnız iki tepsi böreği aynı anda pişircekseniz altta olan pek pişmiyor.

Ama bunlar ne derece doğru bilinmez tabii..

cnm ben yorumları bilemem ama bizzat denemiş ve onaylamış biri olarak tavsiyede buldunum karar senin..ayrıca yorumlara katılmıyorum

ben de midi fırınım Siemens, 4 yıldır kullanıyorum daha tık demedi çok memnunum tavsiye ederim.
Fiyatlarını araştırmak lazım ama o konuyu hiç hatırlamıyorum dediğim gibi 4 sene oldu zaten değişmiştir. Yanlız ikna olmuş ve almışsam mutlaka fiyatı uygundu demekki.

Ben öyle herşeyi almam heryeri gezmeden bütün markalara ve fiyatlarına bakmadan almam eşim bu huyumdan nefret eder ama her seferinde de benim lafıma gelir. :jeyyar:

cnm ben yorumları bilemem ama bizzat denemiş ve onaylamış biri olarak tavsiyede buldunum karar senin..ayrıca yorumlara katılmıyorum

Biliyorum arkadaşım. Sakın yorumlarını önemsemediğimi düşünme. Tam tersi buradaki yorumlar çok önemli benim için. sadece o yorumlar, tam almaya karar verecekken içime kurt düşürdüğü için yazdım..
Zaten o internet sitesindeki yorumlara güvenmediğimi söyledim. Benim isteğim bizzat kullananların ağzından duymak herşeyi.

İLgilendiğin için tekrar teşekkür ederim:)

ben 2 yıldır siemens midi fırın kullanıyorum midiler zaten büyük boy oluyor benimki 26 lt çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim yengemin lüksell fırını var ama ben sana siemens derim ben ankastre fırın alacağım onuda siemens istiyorum çok güzel pişiriyor özellikle keki süper tepsileride derin olduğu için çok kullanışlı ve kaliteli fiyatıda emin değilim ama 230 ytl sanırım

valla ne diyeyim cevaplar için çok teşekkürler.. ben artık ümidi kesmiştim bu konudan kimse cevap vermiyo diye.:delphin:

şimdi seçenekler 2 ye düştü
siemens veya arçelik. :uhm:

ama içimden bi ses siemens al diyo.:delphin:

hala fırın alamadım kızlar. yahu niye böyle kararsızım ben yaaa :tomato::çok üzgünüm:

o yüzden davul fırında yapmak zorunda kalddım kalpli yaşpastamın pandispanyasını.bakalım şekli şemali güzel bişey olursa yemek bölümüne koyarım resminicokacimcoook

Davulun yerini hic bırısı tutmaz ki.............

luxell ve kumtelde sadece fırın uzerıne calıstıkalrı icin ıyıdır tavsıye ederım..

annem bosch kullanıyor. hıc tık demedı ama tekrarlıyorum davulun yerı ayrı...

Davulun yerini hic bırısı tutmaz ki.............

luxell ve kumtelde sadece fırın uzerıne calıstıkalrı icin ıyıdır tavsıye ederım..

annem bosch kullanıyor. hıc tık demedı ama tekrarlıyorum davulun yerı ayrı...

evet arkadaşım haklısın puaça ve börekler güzel oluyo ama kekleri 15 dk'da yakıp atıyo valla. ayarı mayarı yok. bi alt bi üst düğmesi var o kadar. e herşey de aynı ısıda pişmiyo ki .:bbo:

ben de davul yok ama çok yakın bir arkadaşımda davul var keki hiç güzel yapmıyo bir anda ısındığı için heralde ve kek benzeri şeylerin hepsi aynı oluyor bende bosh var ve ben çok memnunum görümcem de arçelik var onunki daha çok hoşuma gidiyor çünkü içinde ışık var kapağını açmadan da ne durumda olduklarını görebiliyosun benimkinde de hoşuma giden şey tepsileri çok derin rahatlıkla sulu yemekleri tepsilerinde yapabiliyorum
midi fırınların tek kötü yönü şöyle büyük tepsilerde börekler baklavalar falan yapamıyosun onun haricinde hamur işinde bence birinciler

pandispanya midi fırında çok güzel oluyor boshla siemens aynı firmanın zaten siemensin tepsileride derin kek yapabiliyorsun emin değilim ama arçeliğin ızgara yapma özelliği yok sanırım siemens de var ama tercih senin

Back
X