- Konu Sahibi asigimkralime
-
cnm benımde saçlarım artık süpürge gibi olmuştu senın kı gıbı. giittim ikinci modelin aynısını kestı kuaför sende öyle kestırebilirsin emınım sana da cok yakısır.
tatlım vala karar senin yüzünü göremedigimiz için kesim ön tarfına sen karar vercen oval bir yüz şeklin varsa yandan perçem olurrr kendi şaç boyun çokkk uzunn kestirmen isabetli olur ve boyat arksaındanda
söylediğinde haklısın,ancak kısa kesim kurtarır saçlarımı fakat yaza düğünüm olma söz konusu olunca şimdiden biraz kestirip,uzamasını istiyorum....ama aklımda hep o model var düğünden sonra o şekilde kestirmek istiyorum....çene hizasında,önleri biraz daha uzun arkası ona göre biraz daha kısa bir model....bence saçını çene hizasında kestir modern bir kesim olsun yüzündü güzel yakışır diye umuyorum
teşekkür ederim cevabın içinçünkü yıpranan saç ne kadar fazla kesilirse o kadar iyi
bende istemiyorum kıymak ama çok kötü oldular...ancak kestirerek kurtulabilirim...anladım canım teşekkür ederim..belki arka kısmı katları daha uzun yaptırabilirim...önlere çok dokundurmam..sadece perçem yaptırırım o zaman...ve şekli hoşuma gittiği için öyle düşünmüştüm...Öncelikle, şunu söyleyebilirim ki seçtiğin tüm modeller benim tarzım. Vaktiyle hepsini severek kullandım. Kahküllü perçemli, arkası katlı her türlü...
Yalnız, senin saçlarını da gördüm... İnsan kıyamaz o güzelim saçları kestirmeye.Bu kesim benim en son kestirdiğim model aynısı Eki Görüntüle 359449
Şunu söyleyebilirim ki pişmanımmm
Şimdi öyle iğrenç uzadı ki saçım hepsi kat kat ne uzadığı belli ne uzamadığı...Kullanışsız ayrıca Hiç tavsiye etmiyorum. Çok kötü çokkk
teşekkür ederim cevabın için ........ama henüz tam kararımı veremedim....önlerini ya uzun bırakıcam yada kısa....
yüzümü yükledim canım nasıl olur sence hangi perçem uzunluğu yakışır...Birde saçımın boyadan yıprandığı için tekrar boyatmak istemiyorum..katlı kestirince o boyalar gider diye düşünüyorum....teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?