Hangi nemlendirici daha iyi?

Hangi nemlendirici daha iyi?

• loreal hydrafresh

OY: 1 100,0%
  • sebamed

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Ebrucann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1
0
31
Yanaklarım çok kuru ve T bölgesi yağlı olan bir cildim var. Buna göre nemlendirici arıyorum kendime. Şimdiye kadar hem fiyatı makul hemde en iyisi olduğunu düşündüğüm iki marka var. Biri Sebamed'in nemlendiricisi diğeri ise loreal hydrafresh oldu. Kullananlar sizce hangisi daha iyi?

Aynı sorun bende de var. Dermatolog bana Isıs Pharma'nın Sensylia kremini önerdi bence gayet iyi nemlendiriyor, hem dermokozmetik. Yalnız fiyatı 80 tl civarı :KK57:

Yanaklarım çok kuru ve T bölgesi yağlı olan bir cildim var. Buna göre nemlendirici arıyorum kendime. Şimdiye kadar hem fiyatı makul hemde en iyisi olduğunu düşündüğüm iki marka var. Biri Sebamed'in nemlendiricisi diğeri ise loreal hydrafresh oldu. Kullananlar sizce hangisi daha iyi?

ben bu ikisinide denedim ama en iyisi karma cilt yapısı için nivea aqua kozmetik bitkisel her kremi denemişliğim var ama aqua hydro hissi verir tabiri caizse bebek poposu gibi olur yağlılık hissi vermez diğerlerine göre daha hafif cildin emmesi zaman almıyor deneyin derim aqua jel ile kullanıldığında daha güzel sonuclar alırsınız ben toniğinide kullanıyorum sıkılaştırıp portakal kabuğu görüntüsü oluşmaması için

X