Bir gebenin günlüğüne daha çok duydum bence ondan al hem wpden yazdığın da sana yardımcı da olurlarKızlar eylül ayında laboquick ovulasyon testi yapmıştım maalesef gebelik oluşmadı. 40-45 günlük döngülerim olduğu için 25.günümde pik görmüştüm 2 gün önce de regl oldum. Acaba bu ay ovulasyonda bir gebenin günlüğüne geçsem mi diyorum daha önce kullanan var mı hangisi daha iyidir yoksa laboquickle devam mı
İnnovita, ikinci ayımdı bu ay bu test ile. Reglime 4 gün var bugün pozitif sonuç aldım. Yarın kan vericemKızlar eylül ayında laboquick ovulasyon testi yapmıştım maalesef gebelik oluşmadı. 40-45 günlük döngülerim olduğu için 25.günümde pik görmüştüm 2 gün önce de regl oldum. Acaba bu ay ovulasyonda bir gebenin günlüğüne geçsem mi diyorum daha önce kullanan var mı hangisi daha iyidir yoksa laboquickle devam mı
Ben hala pik göremedim asko konuşmuştuk senle sinirden gülüyorum artıkİnnovita, ikinci ayımdı bu ay bu test ile. Reglime 4 gün var bugün pozitif sonuç aldım. Yarın kan vericem
Sağol canım amin inşallahBen hala pik göremedim asko konuşmuştuk senle sinirden gülüyorum artıkbebeğin inşallah seninledir bitanem
Hahahah öyleyse tutarsa sevinirim 3 Ekim regl ama daha bir belirti hiç hissetmedim sadece akıntım var geçen ay hiç olmadı baksana tekrardan kopkoyu değil ki ikna edemiyorum kendimi 22. Güne kadar yaptım ama onları çekmedim bile hahahahshSağol canım amin inşallahevet çok iyi hatırlıyorum ama ben senin testlerde pik görmüştüm ya ama seni ikna edemedik
Bence en baştan 4. pikti o zaman da aynı testi söylemiştim. Bi de her marka kopkoyu olmuyo ki canım benim. Bak sen bu ekimde olcağın regliden sonra direk innovita ile yap başka marka sokma araya, atarsın yine bakarızHahahah öyleyse tutarsa sevinirim 3 Ekim regl ama daha bir belirti hiç hissetmedim sadece akıntım var geçen ay hiç olmadı baksana tekrardan kopkoyu değil ki ikna edemiyorum kendimi 22. Güne kadar yaptım ama onları çekmedim bile hahahahsh
Ask o laboqckBence en baştan 4. pikti o zaman da aynı testi söylemiştim. Bi de her marka kopkoyu olmuyo ki canım benim. Bak sen bu ekimde olcağın regliden sonra direk innovita ile yap başka marka sokma araya, atarsın yine bakarızdediğin gibi tutarsa harika olur ama
Evet evet onu biliyorum işte hassasiyeti düşük olduğu için kopkoyu olmuyo. En alttakiler innovita, onunla devam et Ekim'de fulAsk o laboqck
Naptın kan sonucunu aşkımEvet evet onu biliyorum işte hassasiyeti düşük olduğu için kopkoyu olmuyo. En alttakiler innovita, onunla devam et Ekim'de ful
Sabah verdim sağlık ocağında canım ama pazartesi çıkcak dedi hemşire. Ara ara kontrol ediyorum enabızı bakalımNaptın kan sonucunu aşkım
Aa neden o kadar geç normal de diğer güne çıkarSabah verdim sağlık ocağında canım ama pazartesi çıkcak dedi hemşire. Ara ara kontrol ediyorum enabızı bakalım
Bende anlamadım. Alıklığım tuttu o an soramadım daAa neden o kadar geç normal de diğer güne çıkar