Hangi Pardesü/Kap???

Tesettürlü hanımlaar lütfen yardım edin. Daha önce bu markadan hiç kullanmadım. Armine'den almıştım bir kap ve bir ayda soldu :50: O yüzden önce kullananlar varsa bilgi edinmek istiyorum :40:

2 olabilir,bir de başka renk olabilir yaz için, varsa yeşil,krem,tarçın gibi...
Evet yaz için düşünüyorum ama lacivertten başka renk kullanamıyorum ben :50: Yani ister istemez laciverte elim uzanıyor :40: Çok teşekkür ederim :42:

Evet yaz için düşünüyorum ama lacivertten başka renk kullanamıyorum ben :50: Yani ister istemez laciverte elim uzanıyor :40: Çok teşekkür ederim :42:

siz bilirsiniz tabi ama başka lacivertiniz varsa kışın vs. neyse de, bu yaz bir değişiklik yapabilirdiniz bence, dediğim renkler çok gözalıcı renkler de değil ama biraz renklilik iyidir.:1:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :40: Tesettürlü hanımlara özellikle sormamın nedeni marka hakkında bilgi almak. Yoksa herkesin görüşü çok önemlidir elbette. Çok sağolun :42:

Rica ederim canım.
Üçü de aynı markaymış zaten.
Dediğin gibi marka hakkında bilgim yok ama modeli sorarsan 3 çok güzel :)

siz bilirsiniz tabi ama başka lacivertiniz varsa kışın vs. neyse de, bu yaz bir değişiklik yapabilirdiniz bence, dediğim renkler çok gözalıcı renkler de değil ama biraz renklilik iyidir.:1:
Aslında bende bu defa farklılık yapmak istiyordum ama hep lacivert ve siyah kullandığım için eşarplarım da bu renklere uygun. Diğerlerine hem eşarp uydurmam zor hem de açık tenli olduğum için lacivertin daha çok yakıştığını düşünüyorum :40:

Aslında bende bu defa farklılık yapmak istiyordum ama hep lacivert ve siyah kullandığım için eşarplarım da bu renklere uygun. Diğerlerine hem eşarp uydurmam zor hem de açık tenli olduğum için lacivertin daha çok yakıştığını düşünüyorum :40:

yaşınız gençtir zannediyorum,ileriki yaşlarda zaten bol bol giyersiniz siyah,lacivert,zaten şimdiye kadar da hep öyle giymişsiniz,bence bir değişiklik yapın,açık tenliyseniz diğer renkler de çok yakışır ki,bir iki de eşarp alır uydurursunuz ne olacak...

yaşınız gençtir zannediyorum,ileriki yaşlarda zaten bol bol giyersiniz siyah,lacivert,zaten şimdiye kadar da hep öyle giymişsiniz,bence bir değişiklik yapın,açık tenliyseniz diğer renkler de çok yakışır ki,bir iki de eşarp alır uydurursunuz ne olacak...
Haklısınız bu önerinizi dikkate alıcam :42:

Merhaba değerli KK üyeleri.:kkk: Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var. Yeni bir kap almak istiyorum fakat şöyle tam anlamında gönlüme göre bulamadım. Birkaç pardesü modeli buldum internetten. Bunların boyunu kısaltıp kap yapmak istiyorum (dizin biraz altında) :40:

Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bunların markası Tuğba. Ben daha önce hiç kullanmadım bu markadan. Nasıl bir marka kalitesi nasıl?

1. MODEL
Eki Görüntüle 1147442 Eki Görüntüle 1147443 Eki Görüntüle 1147445

2. MODEL
Eki Görüntüle 1147446 Eki Görüntüle 1147451 Eki Görüntüle 1147453

3. MODEL
Eki Görüntüle 1147454 Eki Görüntüle 1147455 Eki Görüntüle 1147456

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. (Umarım doğru yere konu açmışımdır ve fotoğraflar görünür) :40:

1 model çok hoşmuş bn olsam onu tercih ederdim :) marka kalitesi hakkına hiç bi bilgim yok canım daha önce de hiç almadım

1 model çok hoşmuş bn olsam onu tercih ederdim :) marka kalitesi hakkına hiç bi bilgim yok canım daha önce de hiç almadım
Öncelikle teşekkür ederim :42: 1. model ilk bulduğumdu. Aslında başka modellere bakmadan onu alacaktım ama kalça kısmı mevlana modelleri varya hani onlar gibi buda sanki. Aşağıya doğru genişliyor. Benim böyle bir pardesüm var zaten başka bakayım dedim diğerlerini buldum. Kafam çok karıştı :44:

Şu marka hakkında hiç bilgi verecek olan yok mu ya :26: Daha önce çok bilindik markalardan aldıklarım bir ayda solmuştu :20: Yine aynı olursa çok üzülürüm...

Back
X