- Emoji Skoru
- 58.224
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi MelodiminEsi
-
2. çok şık duruyo yalnız göğüs kısmı mankende çektirmiş ona bi çözüm bulmak lazım.Merhaba değerli KK üyeleri.Bir konuda görüşlerinize ihtiyacım var. Yeni bir kap almak istiyorum fakat şöyle tam anlamında gönlüme göre bulamadım. Birkaç pardesü modeli buldum internetten. Bunların boyunu kısaltıp kap yapmak istiyorum (dizin biraz altında)
Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Bunların markası Tuğba. Ben daha önce hiç kullanmadım bu markadan. Nasıl bir marka kalitesi nasıl?
1. MODEL
Eki Görüntüle 1147442 Eki Görüntüle 1147443 Eki Görüntüle 1147445
2. MODEL
Eki Görüntüle 1147446 Eki Görüntüle 1147451 Eki Görüntüle 1147453
3. MODEL
Eki Görüntüle 1147454 Eki Görüntüle 1147455 Eki Görüntüle 1147456
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. (Umarım doğru yere konu açmışımdır ve fotoğraflar görünür)
Teşekkür ederimKullanmadım ancak kalitelidir diye düşünüyorum.
Bir dünya para alıyorlar bir kap için.
Armine için de kaliteli diye düşünüyordum ama 1 ayda solması tuhaf.
Keşke iade yapsaydınız mağazaya.
Bu arada ben 2. modeli beğendim..
Teşekkür ederimTuğbaVenn kullanıyorm kışlık ürünlernde hc bi sorun yaşamadm kumaş olark..
Modelden ziyade kesimleri oturan cinsten bu koydklarinizn..
Bence bu konuda kapın yada pardesunun tarzından çok farza olan yakınlıgını baz alın
Ben artk ne armine,ne aker,ne alvina ve tugbada dahl dogru düzgn pardesü bulamıyorm hep bi bedn büyk alıp tadılat yaptırıyorm..
Teşekkür ederimbende ilk olanı cok begendim
zarif duruyor ..
Benim o kadar göğsüm yok2. çok şık duruyo yalnız göğüs kısmı mankende çektirmiş ona bi çözüm bulmak lazım.
1.de güzel
Çok çok haklısınız ama dediğim gibi bende zaten göğüs yok gibi bir şey. Öyle mankenlerdeki gibi olmuyor. Hem omuzlarıma şal alıyorum (yazın da ince şallardan)Bence bu konuda kapın yada pardesunun tarzından çok farza olan yakınlıgını baz alın
Çok utanç verici gerçekten kapanıyoruz ama tam hakkıyla değil Allah affetsinNyse biz ewlendk tam 1 yil geçti biqün romantzm yapicm sözde geriye dönük açtm konuyu
-ee benle tanştgn beni ilk gördügnde dikkatini ne çekmişti ddm
-bna gögüslerin ddi..
Şaka yaptgnı sandm ama
-gayt cddym çoktandr gym tarzndan hoşlanmadgmi söylemk istiyodm ama zorladgmi düsünüp sogrsn die kendn fark etmeni bekliyoe ddi..
Kıyafetlerimi bende bu mağazalardan almıyorum ama dış giyimi buralardan alıyorum. Diğer türlü bana da çok kadınsı geliyor...Tesettür mağazalarının bedenleri genelde 38den başlıyor, ben 36 bedenim ve bu mağazalarda bana göre hiçbir şey yok. Hep olgun bayanlar için bir şeyler üretiyorlar, açıkçası ben yaşıma ve bedenime uygun kıyafet bulamıyorum.