• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi parti koalisyon için ne diyor ?

dağa özgürlük diye kaçan kızların sonlarını okudunmu,kadınlara zerre saygısı olmayan biri,onlarla birlikte olmuş zoraki,ve bunları tesvik eden saraylardaki gibi bir kadın varmış hazırlayan,sonra diğer apoya yakın kişilerde bunlarla beraber olabiliyormuş,ve hep emirveren kişi olmuş hiç silahla meydana inmamiş sadece azmettirmiş,bu demek oluyorki,kendi halkının fakirliğini cesaretini yada duygularını suistimal etmiş
Canim kendi halki bile degil devlet pkkyi kurmus Apo ermeni asilli bi cok insani kullanmis. Hdp bi an once imrali baglantisini kesmeli.

inşallah sırtlarından apo belasını atarlar,apo dış güçlerin adamı

Bahceli'nin tutumuna cok sinirlendim iyice nimetten sayiyo kendini. Akp nin yolsuzluklarini bitirin suclular yargilansin devlet kurumlarina haksizca gelip makam sahibi olan Akpliler temizlensin. Bunun icin once chp-hdp-mhp koalisyon olusturmali. Buna hdp ve chp sicak bakiyor. Mhp hala irkcilik pesinde. Cozum suresi olamaz diye tutturdu.
Ulkede simdi ilk sorunumuz cozum sureci mi yoksa yolsuzluklar mi?
Gercekten bu pasif adami anlamak cok zor her zaman soyluyorum en kotu parti lideri halada koltugu birakip gitmeye niyeti yok.

Bahceli'nin tutumuna cok sinirlendim iyice nimetten sayiyo kendini. Akp nin yolsuzluklarini bitirin suclular yargilansin devlet kurumlarina haksizca gelip makam sahibi olan Akpliler temizlensin. Bunun icin once chp-hdp-mhp koalisyon olusturmali. Buna hdp ve chp sicak bakiyor. Mhp hala irkcilik pesinde. Cozum suresi olamaz diye tutturdu.
Gercekten bu pasif adami anlamak cok zor her zaman soyluyorum en kotu parti lideri halada koltugu birakip gitmeye niyeti yok.

he en son vatan hayını da ilan etti bizi :d
çözümsüzlüğe akpnin kollarına bırak yine hükümeti sen
bari dışarıdan destek verse

inşallah sırtlarından apo belasını atarlar,apo dış güçlerin adamı

bahçeli iyi adam dürüs adamda işimiz bahçeliye kalsa akp 50 sene daha başımızda kalırdı:KK53:

he en son vatan hayını da ilan etti bizi :d
çözümsüzlüğe akpnin kollarına bırak yine hükümeti sen
bari dışarıdan destek verse
Canim bu bahceli akpyle koalisyon olsa hicbi sey yapamaz hicbir yolsuzluga engel olamaz adam cok cok geri kafali muhalifken bile Akp bi kac yasayi Mhp destegiyle gecirdi. Ya hdp de secimle gelmis bi parti yani napilabilir ki saygi duymak gerekiyor. Aslinda mhpye oy veriyordum artik Mhpli degilim. Boyle bir adam beni temsil edemez.
Once ulke cikarlari icin Akpyi disarda birakip birlik beraber olacaksin.

bahçeli iyi adam dürüs adamda işimiz bahçeliye kalsa akp 50 sene daha başımızda kalırdı:KK53:
Onun devri gecti canim yani artik birakip gitmesi gerekmez mi kafa yapisi cagimiza uymuyor. Miller caresizlikten mhpye oy veriyor. Guclu bi sag parti olsa Akpyi tek basina yikar gecerdi.

Canim bu bahceli akpyle koalisyon olsa hicbi sey yapamaz hicbir yolsuzluga engel olamaz adam cok cok geri kafali muhalifken bile Akp bi kac yasayi Mhp destegiyle gecirdi. Ya hdp de secimle gelmis bi parti yani napilabilir ki saygi duymak gerekiyor. Aslinda mhpye oy veriyordum artik Mhpli degilim. Boyle bir adam beni temsil edemez.
Once ulke cikarlari icin Akpyi disarda birakip birlik beraber olacaksin.

dimi. sonunda biri de beni anladı ya şükür
akpyi bu ülkenin sırtından atması daha zor
öncelikle o atılmalı, sıra diğer yüklere de gelir
zaten bu küçük yükleri de dizen akp değil mi, keseceksin ipini
sonra diğerleri de dağılacak

hdpye bu gücü de onlar verdi

bahçeli de anca duygusal fanatiklik yapsın :KK47:

akp hdple koalisyon kurarsa adalet bakanınıda hdpden çıkarırlarsa iki güne öcalanın tahliyesini verirler
Demirtas defalarca Akpyle koalisyon kurmucaz dedi umarim durust davraniyordur. Emanet oylar var insanlarin guvenini bosa cikaramam diyordu. Kalici bir parti olmak istiyorsa bu topun agzina girmemeli. Diger partilerin toplanip bir koalisyon kurmasi gerekiyor.

dimi. sonunda biri de beni anladı ya şükür
akpyi bu ülkenin sırtından atması daha zor
öncelikle o atılmalı, sıra diğer yüklere de gelir
zaten bu küçük yükleri de dizen akp değil mi, keseceksin ipini
sonra diğerleri de dağılacak

hdpye bu gücü de onlar verdi

bahçeli de anca duygusal fanatiklik yapsın :KK47:
Akp yi sirtlarindan atinca onlar zaten kendi icinde parcalanip bir daha eskisi gibi olamayacaklar. Kopruyu gecene kadar sabret ilimli uyumlu ol.
Ee bu ulkenin insani Hdp'ye oy vermis o partiyi tamamen yok saymak neyine yarayacak. Adam bizim dusundugumuz kadar dusunemiyor.

Onun devri gecti canim yani artik birakip gitmesi gerekmez mi kafa yapisi cagimiza uymuyor. Miller caresizlikten mhpye oy veriyor. Guclu bi sag parti olsa Akpyi tek basina yikar gecerdi.
ah ah nerde o günlerrr,yapışmışlar gitmezlerki koltuklara,mhp de yeni canlı bir ses olsa bu gün oyumu verirdim

Akp yi sirtlarindan atinca onlar zaten kendi icinde parcalanip bir daha eskisi gibi olamayacaklar. Kopruyu gecene kadar sabret ilimli uyumlu ol.
Ee bu ulkenin insani Hdp'ye oy vermis o partiyi tamamen yok saymak neyine yarayacak. Adam bizim dusundugumuz kadar dusunemiyor.

bence düşünüyordur da işine gelmiyordur
yani düşünememesi çok enteresan gelir bana o kadar yıldır siyasetin içinde?!
kim niye küssün partisine

ben chpye küsmem mesela
çünkü bu duygusallık işi değil taktik işi biraz da

bence düşünüyordur da işine gelmiyordur
yani düşünememesi çok enteresan gelir bana o kadar yıldır siyasetin içinde?!
kim niye küssün partisine

ben chpye küsmem mesela
çünkü bu duygusallık işi değil taktik işi biraz da
Cok garip bi adam milletvekili adaylarini bile kafasina gore secmis bu partiden biride baş kaldirip ya sen napiyosun demiyor mu?
Kilicdaroglunu durust adaletli buluyorum. SSK diyip duruyorlar adamin baska falsosu yok. Umarim koalisyonu kurup bi an once goreve baslarlar.

Cok garip bi adam milletvekili adaylarini bile kafasina gore secmis bu partiden biride baş kaldirip ya sen napiyosun demiyor mu?
Kilicdaroglunu durust adaletli buluyorum. SSK diyip duruyorlar adamin baska falsosu yok. Umarim koalisyonu kurup bi an once goreve baslarlar.

gönüller bundan yana %48 bunu istiyor En Büyük TÜRKİYE

Demirtas defalarca Akpyle koalisyon kurmucaz dedi umarim durust davraniyordur. Emanet oylar var insanlarin guvenini bosa cikaramam diyordu. Kalici bir parti olmak istiyorsa bu topun agzina girmemeli. Diger partilerin toplanip bir koalisyon kurmasi gerekiyor.
demir tast demirtaş için kaçınılmaz fırsat bu fırsatı tepmek istemiyecektir

Back
X