hangi pasta takımı güzel sizce

ilk takım baya değişikmiş ama 2.yi tek geçerim :129:

hangisini alırsan al mutlulukla kullan canım

Canım 2. Pasta takımını nerden bulabilirim :)

Merhaba bence kesinlikle pembeli takım daha güzel fakat yanılmıyorsam bu takım Bernardo'nun 2-3 sene önce ürettiği bir takımdı çok aramama rağmen hiçbiryerde bulamamıştım Biev de görmüş olan arkadaşlar acaba yakın zamanda mı gördünüz ve fiyat hatırlıyormusunuz?

Son düzenleme:
ikinci takım süper cnm ama senin düşüncen bence daha önemli kullanacak olan sensin mutlulukla kullan inş

2. olan Bernardonun takımı ama malesef artık bunu üretmiyor canım istesende alamazsın ben bütün mağazaları aramıştım bu takım için artık sadece yeşilini üretiyorlar...

bence pasta takımı yerine kahvaltı takımı daha mantıklı ben pasta takımı almadım almıcam ...
hem porselen takımın var pasta tabağı
hem kahvaltı takımının var üstetil her ikisindede fincan falan var ben kahvaltı takımımın aynı modelinden katlı kurabiyelikte aldımm ohh mis onu kullanıcam

romantizme pembeye minik güllere bayılsam da ilkini daha çok beğendim. uygun olsa ben de alsam keşke

2. olan daha güzel hatta bugün rüyamda gördümçeyizle iyice bozdum kafayı

ama bence de pasta setine pek gerek yok yemek takımlarında da pasta tabakaları var. ama genede parası ve mutfakta koyacak yeri olanın alması da gayet doğal:)

2.takım çok güzel ben pembeyi fazla mı seviyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…