kızlar baby2 go protonun
1-ön ve arka tekerleri 360 derece dönüyor mu?çünkü çift yön olunca yön değiştirince arkadaki tekerlekler öne geliyor.onun da dönmesi önemli diye duydum.
2-Amortisörlü mü?engebeli yollarda çok sarsılıyormuş bazı modeller.mesela bebek uyuduysa sarsılması sıkıntı yaratır.dümdüz değil malesef birçok yer.
bir de kulpu yukarı aşağı yükseklik ayarı var mı?
ben hiç birini oylamadım,fikrim olmadığı için.yalnız çift yön özelliği bence gereksiz,en azından olmazsa olmaz bi özellik değil.bende kızımda illa çift yönlü olsun diye tecrübesizlikten bayb2 go'nun bi modelini almıştım ama ne kadar hafif olursa olsun yinede tek başına bebeğin ve çantasıyla birlikte aç kapa yapıp rahat kullanamıyorsun.yerinde olsam tam yatar bi baston alıp rahat ederdim.şimdi ikinci bebeğim gelecek ve ben chicco lite way alıcam.ötekide merdiven başında duruyor öylece
ben hiç birini oylamadım,fikrim olmadığı için.yalnız çift yön özelliği bence gereksiz,en azından olmazsa olmaz bi özellik değil.bende kızımda illa çift yönlü olsun diye tecrübesizlikten bayb2 go'nun bi modelini almıştım ama ne kadar hafif olursa olsun yinede tek başına bebeğin ve çantasıyla birlikte aç kapa yapıp rahat kullanamıyorsun.yerinde olsam tam yatar bi baston alıp rahat ederdim.şimdi ikinci bebeğim gelecek ve ben chicco lite way alıcam.ötekide merdiven başında duruyor öylece
Bazı bebekler için olmazsa olmaz çünkü benim oğlum gibi yabancıları görünce ağlayan bir bebekse yönü size dönük olmayınca dışarı çıkmak kabus olur dışarda yabancı çok:) hemde rüzgarlı havalarda çok rahat oluyor,sizin söylediğiniz modelede bakıcam hemen bende almak istiyorum yeni bir şey zor ama:)
kızlar baby2 go protonun
1-ön ve arka tekerleri 360 derece dönüyor mu?çünkü çift yön olunca yön değiştirince arkadaki tekerlekler öne geliyor.onun da dönmesi önemli diye duydum.
2-Amortisörlü mü?engebeli yollarda çok sarsılıyormuş bazı modeller.mesela bebek uyuduysa sarsılması sıkıntı yaratır.dümdüz değil malesef birçok yer.
bir de kulpu yukarı aşağı yükseklik ayarı var mı?
Valla o markaları bilmiyorum bizmiki hantal şimdiki aklım olsa almazdım hafif olsun tek elle rahat kapanabilen ve açılabilen olmalı bi de bebekle taşınırken kolay olmalı ben her gün oğlumu bakıcıya bırakırken kullanıyorum bel fıtığı olmam yakın her gün bi de merdivenden indir çıkar artık oğluma hadi sen merdivenden çık diyorum asansör kapısına kadar daha küçükken bebek arabasıyla beraber indiriyordum çok sövdüm kendime diyim
ki oğlum 20 aylık büyüdü artık yenisini almam ikinci bebeğim olursa inşallah yenisini alırım deneyerek alırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?