Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renge boyamalıyım

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
saçlarım şu an açık renk olan fotolardaki gibi gölgede ve güneş altında resimler. koyu renk olansa doğal saç rengim farklı ışıklarda. saçımı artık boyatmak istemiyorum doğal saç rengime boyatıp uzatmak istiyorum o şekilde. hangi renk doğal saç rengim hangi renge boyamalıyım ?

Eklentiler

• $59059_1389168572325_3778263_n.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $Foto(1).webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $Foto.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $WP_20130513_005.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $WP_20130513_006.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
bence 5.1 veya 4.1 boyamalısın akmasını da hesaba katarak küllü renkleri seç çünkü doğal renkleri seçersen ilk başta tamam sorun olmaz belki ama aktıkça veya güneş altında turuncular parlar

bence 5.1 veya 4.1 boyamalısın akmasını da hesaba katarak küllü renkleri seç çünkü doğal renkleri seçersen ilk başta tamam sorun olmaz belki ama aktıkça veya güneş altında turuncular parlar

anladım teşekkürler 4.1 de çok koyu olur sanki 5.1 ile boyarım ozaman. peki dibim 2 3 parmak geldi boyayı oraya sürmesem olur mu ?ana rengimde farklı tutar diye düşünüyorum şerit gibi kalmasın arada.

uçları boya diplere son 10 dakika kala sür bence sonra bırak doğalında uzasın benimde saçlarım yaklaşık senin renginde 6.1 boyayacağım 2-3 güne boyayınca önce ve sonra resimleri atarım istersen sana beklersen

resimleri atarsan çok sevinirim benim 1 haftayı bulur zaten boyamam. hangi boyayı kullanıcaksın peki ben majirel düşünüyorum.

açıkçası kıbrıstayım ve kargo beklemek istemiyorum loreal excellence 6.1 boyayacağım son boyamam zaten 2-3 ay sonra belki tekrar cumartesiye kadar boyayıp atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…