Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çam terebenti kullanıyorum da artı olarak yumuşatmak için ne kullanmalıyım saç kremi önerisi istiyorum ama alternatif başka önerilerniz varsa çok memnun olurum ayıca hoş kokulu olmalı.
Çam terebenti kullanıyorum da artı olarak yumuşatmak için ne kullanmalıyım saç kremi önerisi istiyorum ama alternatif başka önerilerniz varsa çok memnun olurum ayıca hoş kokulu olmalı.
Hask coconut monoi oil saç kremi. Gratislerde satılıyor, mis gibi hindistan cevizi kokuyor. Ayrıca saçımı onun kadar yumuşacık yapan başka bir kreme daha rastlamadım..
Bende hask marka saç kremlerini öneririm canım hepsi cok guzel ben suan keratin proteini kullaniyorum kokusu digerleri kadar hos degil ama yinede butun gun sacim mis gibi kokuyor
Watsons'un bitmeyen saç maskeleri var , kocaman kutuları , mis kokuları ve uygun fiyatlarıyla . Onları öneririm. Aynı zaman da dalan ve hobby'nin de saç kremlerini ben beğeniyorum.