Merhaba arkadaşlar, benim dalgalı saçlarım var, Elidorun yeşil kutuda olan dalgalı ve kıvırcık saçlar için olan şekillendirici kremden kullanıyorum, çok güzel bukleler oluyor. Fakat saçımı çok çabuk yağlandırıyor. Sizin kullandığınız onun gibi ürün var mı ama saçı çabuk yağlandırmayan? Sizin yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar, benim dalgalı saçlarım var, Elidorun yeşil kutuda olan dalgalı ve kıvırcık saçlar için olan şekillendirici kremden kullanıyorum, çok güzel bukleler oluyor. Fakat saçımı çok çabuk yağlandırıyor. Sizin kullandığınız onun gibi ürün var mı ama saçı çabuk yağlandırmayan? Sizin yardımınıza ihtiyacım var
Canım ben Elidor olsun Elseve olsun hepsinden kullandım fakat Elidorun yeşil olan kremi saçları jöle gibi yapıyor ama kokusu çok güzel krem saçı çok yağlandırıyor ben doğal bir şekilde saçlarını bigudi ile sarmanı tavsiye ederim gevşek sardığında müthiş bukleler ortaya çıkıyor kremlerin hepsi yağlandırıyor önemli olan az sürerek çok yedirmek çünkü saçına yediremediğinde beyaz kalıyor topak topak oluyor çok denedim saç bakım ürünlerini