Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan,hangi krem?

Pinpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
107
0
26
İçel Mersin
Saçım kazık gibidir,Mersin'in bol nemli havasından da saçımın altı düz üstü kısa kıvırcıklarla dolar,hemen kabarır.Saçlarımı hem yatıştırıp hem de yumuşacık yapabilecek bir saç bakım serisi önerir misiniz?Her türlü şampuanı denedim,kremi denedim hiçbiri olmadı çıldıriciğim Elidor'dan tut Syoss'a her çeşit denedim.(Tabi asla bütün kremleriyle tam set halinde denemedim) Bana önerin!

yıkadıktan sonra bebek yağı sürmüştüm ben hem parladı hem yumuşacık olmuştu..dene istersen ama çok sürme yağlı gözüküyor

Bende Jhonson baby nin sürmüştüm saçıma ama benimki parlamaktan ziyade vıcık vıcık oldu,biraz fazla sürmüştüm bir de saçlarımı yumuşattı gerçekten ama kabarıklığı hala aynı...Saçlarımın fotoğrafını koyayım durumun vahamiyetini görün

Elidorun turuncu bakım kremi (duş sonrası) hala duruyor o da olmadı avonun da badem kokulu balsamı vardı,o da işe yaramayınca teyzeme verdim fakat kendime pantene in saç besleyen serumunu aldım,onu kullanıyorum birkaç gündür.Harika birşey çıktı.Syoss'un Onarıcı şampuanıyla hacim veren saç kremini,bir de arada bir kullanmak üzere fonex'in strong seviyeli saç köpüğünü aldım.Şimdilik çok memnunum,bakalım

bebe yagı sacın kabarıklıgını alıyro gercekten ve daha parlak gösteriyor kullanırdım eskiden

Şu anda palmolive sık kullanım için olan şampuanı kullanıyorum denek amacı ile aldım çok memnunum birde elseve ballı var.Krem olarak pantene boyalı saçlar için maske var ondan kullanıyorum.Palmolive kullanırken kreme gerek kalmıyor yumuşacık tabii kişiye göre değişir memnuniyetler...

Evet şampuan alırken dikkat etmek gerek yaz aylarındayken sık kullanıma uygun şampuan olmalı.Dün saçlarıma bir kür uyguladım dehşet koktu,hiçbir şampuan da bu kokuyu geçiremedi Kokuyu geçirmek için şampuanımın içine güzel bir kokan bir yağ eklesem diyorum :44:

jojoba yagı ve menekse yagı cook güzel kokuyor canım bak derim özellikle jojoba yı seviyorum ben

Desene bana yine aktarcı yolu göründü artık ordaki ablayla sohbeti ilerleteceğiz bir kızı varmış sayısalcı basit hesapları yapamıyormuş filan,ama iyi kadındı direk sinemakiyle badem yağını isteyince bana nasıl yapacağımı,ayrıntılarını filan tarif etti (tabi ben burada kürü okuduğumdan zaten hepsini biliyordum ) Jojoba alabilirim ama ne kadar eklesem küre?çok yağlı olursa pis,pasaklı kız diye hatırlarlar beni

ben jojoba yagını banyoda sampuanlarken bir çay kasıgı kadar alıp elimle sürüyordum saçıma sampuanla beraber ama daha sonra banyo sonrası saç uclarıma sürdüm çok güzel kokuyor diye ve kırıklara da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…