Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

elidor ışıltılı serisini aldım geçen gün güzel kokuyor içinde sim gibi parçacıklar var ama saçlarımızın ışıltılı olması için yanında serum ve kreminide almamız gerekiyormuş kaydirigubbakcemile3 merakımdan aldım resmen öyle fazla parlamıyor ama yinede güzel memnun kaldım bu arada çam terebenti saçımı çok uzattı ama bi yandanda döktü artık kullanmıyorum

slm kıslar benım sıyah duz bele kadar ınce tellıdır saclarım sorunlu dııl yanı dowe we elıdor kullanıom sac kremlı olanlarını dılll ama ck memnunum:delphin:

hiç kokusu yokmuş cnm saçada çok iyi geliyomuş eczaneye sordum sipariş verceklerini söylediler kullandığımız kimyasal şampuanlar saçı resmen mahvediyo :1no2:

tmm cnm, ama alcaksan almadan önce içeriğine bak, dimethicone varsa alma. bakma bitkisel olduğuna, saçı sert yapmasın die bitkisel diye sattıkları şampuanlara bile dimethicone koyuyolar ki saçımızı mahveden kimyasalların başında geliyo. mesela bioblasta ve tresanda var güya bitkiseller ama... içeriğini oku, öyle al cnm. ben de silikonlu şampuanları bıraktım bırakalı kafam hafifledi, rahatladı resmen. saçlarım kurumuyo, dipleri gün aşırı yağlanmıyo, dökülme yok. arap sabunu bile daha faydalıdır o kozmetik- market malı şampuanlardan...

elidor ışıltılı serisini aldım geçen gün güzel kokuyor içinde sim gibi parçacıklar var ama saçlarımızın ışıltılı olması için yanında serum ve kreminide almamız gerekiyormuş kaydirigubbakcemile3 merakımdan aldım resmen öyle fazla parlamıyor ama yinede güzel memnun kaldım bu arada çam terebenti saçımı çok uzattı ama bi yandanda döktü artık kullanmıyorum

arkadaşlar kimseye tavsiye etmiyorummmmm ...
2 haftadır kullanıyorum bitli gibi kaşınıyorum saçlarım kabarıyo kepek başladı berbattt tek kelimeyle .. saçını seven denemesin.. :kızgın:

arkadaşlar sebamed şampunaları hakkında bilgisi olan varmı, saçlarımda kepek sorunu var sebamed in kepeğe karşı olanını almayı düşünüyorum, bilgisi olan varsa bana söleyebilirmiii:)

bende çok şampuan değiştirip memnun kalmayanlardanım.şimdi clear in erkekler için olanını kullanıorm :D saçlarım eskisi gibi kepekli değil,geç yağlanıyor bi de kabarmıyor çok güzel tavsiye ederim saçlarım köpüklüyken aynı erkek parfümü gibi kokuyor bende erkek parfümlerinin kokusuna bayılırım :)

ben kepek sorunum için elidor kullanıyorum memnunum

31620.jpg

bende elidor kullanıyorum ışıltı serisi şampuan krem ve bakım yağı olarak aldım çok memnunum saçlarım gec yağlanıo parlak ve yumuşak gercekten parlatıo saçı

ya bütünn şampuanlarıı denedimm artıkk hepsinin yalan olduğuna inandımm en iyisi hacışakir kuru ve yıpranmış saçlar için olanıyerimsenibenyerimsenibena.s

loerel elseve kullanıyorum.şimdiye kadar kullandığım ve saçlarıma en iyi gelen ürün diyebilirim.

benim kullanmadigim sampuan kalmadi en sonunda nivea nin narli sampuanini denedim sacima iyi geldi,ve kremi de super minik bi damla bile ise yariyo tavsiye ederim,ben bi arkadasimda sacimi yikamistim,niveanin kremini verdi yikadim sonuc mukemmel hemen sampuan krem gittim aldimkaydirigubbakcemile3

pantene güzel bide turuncu şişedeki bal gibi olan elseve süper kullandım tavsye ediyorum yalnız blendaxtan hiç memnun kalmadım keçe gibi yapıyor insanın saçını hiç önermiyorum :olmaz:

Back
X