Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ama misafir olarak sık sıktakip ediyordum siteyi..ben suanda fiyto şampuan kullanıyorum ısırgan özlü.kullanmaya baslayalı henüz 1 hafta olmadı fakat etkisini hemen gösterdi..saçlarım çok dökülmeye baslamıstı dökülmesini gözle görülür derecede azalttı..çok iyi bi ürüne benziyor.ondan önce organicum,phyto falan da denemiştim pek memnun kalmamıstım.bitkisel sampuan düşünenler varsa fiytoyu önerebilirim.etrafımda uzun zamandır kullananlar var.küçük küçük saçları çıkıyor.ben daha yeni basladım kullanmaya ama suanda olumlu düşünüyorum..buyrunnnnnnnnn

Şuanda Elidorun bal mumu özü serisini kullanıyorum...

Belırqın katlar.... Saçları katlı kesim olan arkadaslar ıcın super....Benım katlarım artık daha belırgın =)
Reklam gıbı oldu hhehe =))

Son düzenleme:
Ya ben şu an Elidor kullanıyorum,Ama değiştirmek istiorum yani head shoulders kullanmak istiyorum.. 18 yaşındayım saçımda boya falan yok kullanmayıda düşünmüyorum neysee lafı uzatmıyım head shoulders sizce nasıl bi şampuan yardımcı olursanız sevinirim:icecream:

Siteye yeni katildim ,bugune kadar bircok sampuan denedim , saclarim belime kadar uzun,ne yazik ki uzun yaz tatilinden sonra iyice yiprandi ,berberim uclarindan iyice kesmek istedi ama izin vermedim . Elidor, Elseve ,Head & Shoulders,Ipek sacimi yaglandirdi, saglikli olsun diye arkadaslarimda gordugum ve denedigim bir suru bitki ozlu sampuan ise kuruttu ,bir turlu istedigimi bulamadim, ne yapacagimi biemiyorum,yardim istiyorum.:asigim:

Siteye yeni katildim ,bugune kadar bircok sampuan denedim , saclarim belime kadar uzun,ne yazik ki uzun yaz tatilinden sonra iyice yiprandi ,berberim uclarindan iyice kesmek istedi ama izin vermedim . Elidor, Elseve ,Head & Shoulders,Ipek sacimi yaglandirdi, saglikli olsun diye arkadaslarimda gordugum ve denedigim bir suru bitki ozlu sampuan ise kuruttu ,bir turlu istedigimi bulamadim, ne yapacagimi biemiyorum,yardim istiyorum.:asigim:

tatlım sana maske ve serum öneririm maskeyi haftada bir uygulayosun serumu da 2 3günde 1 saç uçlarına uygula ben 2ürün kullandım gliss ve body shop 2sindende memnun kaldım canım şampuanla kendine gelmez o saçlar ne olursa olsun ayrıca günlük bakım kremi de kullanmalısın bakım lazım o saçlara bebişim hadi kolay gelsin

Canim bilgi icin cook tesekkurler, bir sorum daha var, gunluk bakim kremi hangi marka ve saci yaglandirmiyor mu?a.s.

Kızlar biz uslanmayız parfümerime ne geldiyse koklayıp koklayıp alırım bu böyle gelmiş böyle gider hangi ünlü ne kullandıysa anında takip lülülülülülü

Mesleki acidan bakarsam - ben hekimim - içinde kimyasalı az olan silikonu parabeni olmayan şampuanlara bakın ve o karınca yazısı gibi latince etiketleri zaman ayırıp dikkatli okuyun derim

Organicum un saç kremi ve şampuanı doğal olması açısından dikkate değer

Ben uzun süredir yoğun bakım kremi organicum kullanıyorum kaşıntım vardı kesti yalnız eczanede var kuaförde satılsa keşke zor bulunuyor

Bana eczacım tavsiye etmişti dökülmeyi durduruyor silikonsuz filan diye bunlar genelde kendi kullandıkları iyi ürünleri pek konuşmazlar satmayı tercih etikleri ürünleri öne sürerler şüpheyle yaklaşmıştım bu sefer doğru söylemiş acayip birşey 6 aydan fazla oldu başka birşey sürmedim başıma Şeniz

Organicumun saç kremi çok iyi yalnız her eczanede bulunmuyor ben buldukça stokluyorum

merhaba arkadaşlar benim saçlarım sürekli düzleştirici kullanmaktan kuru ve elektrikli yağ karışımlarından kullanıorum bgnlerde ama kuaförüm butür karışımların etkisini 6 ay sonra göçsterceğini söledi. serum vs veya bakım kremi önerebileceginiz birşey varmı saçalrımın nem kazanmasını istiorum teşkkr ederm şimdiden

Tresan ısırganlıdan Otacı Isırganlıya geçiş yaptım,kattığım çam terebentin saçlarımı sertleştiriyor sanıyordum meğer tresanın mağrifetiymiş
Otacı yumuşattı hemde kokusu çok daha hoş...

valla ben organıcum öneririm hem kreme bile ihtiyaç olmuyor yumuşacık başka memnun olan var mı?

Gerçekten çok iyi bir ürün üzerini okumadan bir süre kullandım çok iyi geldi sonra şişeyi okuyuınca anladım içeriği tam bitkisel ben bulunca stokluyorum her eczanede bulunmuyor :nazar:

kızlar merhaba benim saçlarım kuru kalın telli ve ısıyla şekillendiriyorum hep bana iyi bir şampuan önerebilir misiniz acaba:uhm:

Ben de blendax kullanıyorum iki şişedir ama daha önce hep panten kullandım memnun kalmadığım için değil artık değiştirmem gerektiği için blendaxa geçtim aynı şampuanı sürekli kullanmamak gerekiyormuş çünkü. Blendaxın yasemin özlüsünü kullanıyorum. Çok hoş kokuyor güzel de arındırıyor ben beğendim. Organicumun eczanelerdeki fiyatı nedir acaba kızlar markette de satılıyor mu onu da merak ediyorum tamamen bitkiselse ondan da alabilirim çünkü eşimin saçları dökülmeye yüz tuttu sanki.

Back
X