Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama yazıyorum :)

Aklınıza gelebilcek tüm pahalı şampuan markalarını denemiş ve hemen hemen hiçbirinden memnun kalmamış biri olarak tatilde arkadaşların öylesine kullanmalık ucuz dıye a101 den aldıkları heir shine adlı şampuanı 2 haftadır kullanıyorum üstelik 2 hafta önce saçlarıma röfle attığım halde böyle bir ipeksi mis kokulu bişeye dönüştürdü saçlarımı bu şampuan..

Fıyatını bılmıyorum kızlar ucuz dıye aldık demişlerdi üstüne kızmıştım zaten saçlarım berbat falan dıye ama ben bayıldım kullanınca bu şampuana , benım saçlarım kalın telli kabarık tavus kusu gbdır belki uzun kullanımdan sonra memnun kalmıycam onuda bilemiyorum ama ıkı haftada saçlarımı ipek gb yaptığı için yazmak istedim belki birilerine de yarar benım gb memnun kalırsınız yanlış bilmiyorsam arkadaşlarım a101 den almışlar ustunde de vıtamınler falan yazıyor şampuanın aklınızda bulunsun kullanmak isterseniz.

Kızlar benim saçlarım yıllardır düzleştirmekten çok yıprandı. Uzun zamandır Elidor'un belirgin bukleler serisini kullanıyorum ama şampuan ve saç kreminden memnun değilim sadece krem gibi olan ama yıkanmayan ürününden memnunum. Şimdi Pantene'nin argan yağı serisini almayı düşünüyorum. Deneyip memnun olan var mı acaba?

Ben kullanıyorum en son aldığım şampuan. Şu an da kullanmakta olduğum şampuan bu.:31:

tşk ederim. nasıl peki güzel mi gratiste çalışan bayan çok övdü çok güzel felan dedi. küçük boyu vardı ben denemek için onu aldım maalesef onun da ağzını açık unutmuşum döküldü bir kere kullandım sanki saçım kötü oldu gibi ya:((

tşk ederim. nasıl peki güzel mi gratiste çalışan bayan çok övdü çok güzel felan dedi. küçük boyu vardı ben denemek için onu aldım maalesef onun da ağzını açık unutmuşum döküldü bir kere kullandım sanki saçım kötü oldu gibi ya:((

Saç tipine göre değişiklik gösterebilir. Benim saç diplerimde rahatsızlık var o yüzden her aldığım şampuana dikkatle bakmam gerekiyor. İçindekilere baktım kimyasalı en az olan şampuan olduğu için aldım. Saçlarım ince telli ve güçsüz o yüzden güçlendirici olanını aldım. Ben de sormuştum nasıl falan diye alırken çok övdü. Kullanırken dikkatimi çekti çok köpürmüyor ve sertleştiriyor biraz ama bu iyi bir şey. :31: Sıvı sabun gibi biraz ama şu anlık memnunum. Saçımı tek bir şampuana alıştırmaya uğraşıyorum. Memnun gibiyim.

Saç tipine göre değişiklik gösterebilir. Benim saç diplerimde rahatsızlık var o yüzden her aldığım şampuana dikkatle bakmam gerekiyor. İçindekilere baktım kimyasalı en az olan şampuan olduğu için aldım. Saçlarım ince telli ve güçsüz o yüzden güçlendirici olanını aldım. Ben de sormuştum nasıl falan diye alırken çok övdü. Kullanırken dikkatimi çekti çok köpürmüyor ve sertleştiriyor biraz ama bu iyi bir şey. :31: Sıvı sabun gibi biraz ama şu anlık memnunum. Saçımı tek bir şampuana alıştırmaya uğraşıyorum. Memnun gibiyim.

evet içinde kimyasal yok doğru. evet çok doğru köpürmüyor köpürtmek için bayağı uğraştım bende benim ki de sertleşti kuru saçlar için olmasına rağmen. bende alıp deneyim o zaman bakarım güzel olursa bende buna alıştırırım kendimi. tşk ederm cvp verdiğiniz için.

evet içinde kimyasal yok doğru. evet çok doğru köpürmüyor köpürtmek için bayağı uğraştım bende benim ki de sertleşti kuru saçlar için olmasına rağmen. bende alıp deneyim o zaman bakarım güzel olursa bende buna alıştırırım kendimi. tşk ederm cvp verdiğiniz için.

Kuru Saçlar için olanı şampuan değil sanırım ya saç kremi olabilir. Çünkü hem şampuanı hem saç kremi vardı. Çay ağacı özlü olanı var, güçlendirici olanı var bir de normal saçlar için olanı vardı yanılmıyorsam. İstersen saç kremi olup olmadığına iyice bak. Ben saç kremi kullanmam o yüzden saç kremi olmamasına dikkat etmiştim. Yanlış almış olma da :31:

Kuru Saçlar için olanı şampuan değil sanırım ya saç kremi olabilir. Çünkü hem şampuanı hem saç kremi vardı. Çay ağacı özlü olanı var, güçlendirici olanı var bir de normal saçlar için olanı vardı yanılmıyorsam. İstersen saç kremi olup olmadığına iyice bak. Ben saç kremi kullanmam o yüzden saç kremi olmamasına dikkat etmiştim. Yanlış almış olma da :31:

yok saç kremi değil şampuan:) derin nemlendirici yıpranmış saçlar için şampuan yazıor üzerinde şu an kutusu elimde hatta:)) ama içindekilere baktım da çok şey var gibi zararlı mı bilmiyorum ama down under de daha az şey yazıyordu sanki:26:

yok saç kremi değil şampuan:) derin nemlendirici yıpranmış saçlar için şampuan yazıor üzerinde şu an kutusu elimde hatta:)) ama içindekilere baktım da çok şey var gibi zararlı mı bilmiyorum ama down under de daha az şey yazıyordu sanki:26:

Down underın bitkisel olup olmadığına ikna olmadım. Ama onu da sormuştum şampuan alırken ondan da memnunlarmış. Bilmiyorum ben baktım içeriğine en iyisi buydu. Memnunum şimdilik. Buna alıştırcam. Zaten kararsız biriyim. Sampuan değiştirmekten gına geldi.

Down underın bitkisel olup olmadığına ikna olmadım. Ama onu da sormuştum şampuan alırken ondan da memnunlarmış. Bilmiyorum ben baktım içeriğine en iyisi buydu. Memnunum şimdilik. Buna alıştırcam. Zaten kararsız biriyim. Sampuan değiştirmekten gına geldi.

down u kullandım ben bende sürekli şampuan değiştiren biriyimdir. tşk ederim.

Ailemizin geleneksel markası bıoblas desem yeridir. Çevremde kullanmayan kalmadı. o kadar memnunumki herkese büyük bir zevkle tavsiye ediyorum.

head & shoulders ın kadınlara özel olan şampuanını kullanıyorum ve de saç maskesini. memnunum..:42::42:

argan yağlı down under serisi kullanıyorum şampuanı kremi serumunu okadar güzeldi benm gibi saçlarını 2 kez açtırmış süpürge saçlarımı bile yumuşacık yapıyor..tavsiye ederim

ben elseve argan yağı içereni kullanıyorum, siyah ambalajlı olanını, saç dökümem kesildi, ayrıca saçlarım çoğaldı tavsiye ederim

bende çok değiştirdimm... bioblas kullanıyorum şu an, saç kremi elidor turuncu olandan. saç serumum avon argan yağlı olandan banyo sonrası tabii. her günde düzleştiriciden sonra 1 damla elseve mucizevi yağ.. sonuç yumuşak ve en azından yıpranmayan saçlar... :))

Uzun yıllar dove kullandım hatta kendimi bildim bileli diyelim son 1 yıldır schwarkops'un ürünü olan gliss ultimate repair siyah şişeli olanı kullanıyorum eşimle birlikte. Çok araştırdım kullanıcı yorumlarını okudum şikayetçi olan çok nadir oda saçları yağlandırdığından muzdaripler. Yanlız ben okadar çok memnun kaldımki eşimde öyle :) gerek kokusu gerek saçı yumuşatması herşeyiyle muhteşem. Dove kulandığım dönemler saçlarım yine yumuşak oluyodu sadece saç uçlarım keçe gibi oluyodu eşiminde saçlarında dökülme yapıyodu ve dedikki sampuan değişim zamanımız gelmiş :) gliss kullandığımdan beri saç uçlarım yumuşacık oldu eşiminde saçları artık dökülmüyo :) ben schwarzkops'un bütün ürünlerinin çok kaliteli ve çok iyi olduğunu biliyodum ama bukadarda iyi olucağını tahmin etmiyodum çünkü takdir edersinizki her şampuan her saç tipine gitmiyo :) dove kullanırken yanında saç kreminide kullanırdım illaki ama gliss kullanırken saç kremine ihtiyac duymuyorum :) saçlarımı düzleştirdiğimde bile yumuşacık oluyo :) uzun lafın kısasıı arkadaşlar tavsiye ederim gerçekten gliss'in her saç tipine uygun sampuanları var saçınıza uygun olanını alıp bi deneyebilirsiniz fiyatıda uygun :) ben sadece tavsiye ediyorum :)

Son düzenleme:
Back
X