Her eczanemde satılan ürünü cildimize saçımıza süremeyeceğimiz için ben birçok kişide ve kendi ailemde önce sözkonusu ürünü denetir ondan sonra kendime uygularım, Organicum ilk geldiğinde şürheyle yaklaştığım ürünlerden oldu çünkü genelde piyasada gerçekten bir işe yarayacağını iddia edipte o işi yapan çok az ürün var.
Ben aynı birçok meslektaşım gibi dışarıdan müdahale ile saça ve köküne çok fazla etki olabileceğine inanmayanlardanım, Organicum bu konuda bir istisna.
2 dk. bekletip durulanıyor ancak etkisi tartışılmaz. Bugüne kadar 1 yılı geçmiştir yüzlercesini verdim ve kendim de mavi şampuanı ile mor şişedeki kremini kullanıyorum sonuç inanılmaz.
Yeşil kutu şampuanı saçı aşırı yağlanmadan dökülen erkek ve bayanlara çok etkili, yağ (sebum) üretimini dengeliyor ve saç köklerini eski hallerine döndürüyor, 3-4 haftada saç analiz cihazında çok büyük fark görülüyor.
Mavi kutu şampuanı kuru yıpranmış saçlara çok faydalı, dökülmeyi durdurduğu gibi pullanma, kepeklenme, kaşıntılar, kualk arkasındaki yaralar vb. çok iyi geliyor.
Kremi piyasada silikon paraben içermeyen yegane kremdir, deneyen bırakamıyor.
Lütfen reklam yapmışlar yine demeden eczacınıza sorun ona göre alın, organicum.com da eczane listeleri var.
Şampuanları 19 TL kremi 34 TL den satılıyor
Bu site çok iyi bir kaynak ve paylaşım alanı, Kadınlar Kulübü nü kuran ve işletenlere teşekkür ediyorum.