Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Benim kullandığım çoğu şampuan yıkadıktan sonra saç diplerimi yapış yapış bırakıyo:( kremsiz alıyorum iki üç kez yıkıyorum ama yıkamadan önceki hali daha temiz duruyodur herhalde ya:( Şimdi bebe şampuanı aldım bakalım o nasıl yapacak

ince saçlar için kalınlaştırıcı etkisi olanını kullandım yıllar önce uzun süre...ilk başlarda mucize gibiydi hem kalın hem geç yağlanır olmuştu saçım ama daha sonra bu etkisini kaybeder gibi oldu. ben de farklı şampuanlar denemeye başladım, hala daha istediğimi bulmuş değilim:(
yine swiss formulaya dönmek istiyorum ama haftasonu bir çok yere sordum bulamadım:(
sen nerede gördün acaba?

ben izmirde otruyorum cnm.halay parfümeriler varya orlarda var artık diye biliyorum.evet bnm saçlartımı da geç yağlandryohemen de durulanıyo yapışmıyo saça.

dove güzel ama dibinde azıcık kalsın yağlanıyor...
ve saçımı şampuanladıktan sonra durularken karman çorman oluyor..
pantene kullanıyorum hem karman çorman olmuyor yumuşacık kalıyor ve çok güzel kokuyor =D
tavsiye ediyorum ..=))

ben bayadır bioplas kullanıyorum saclarıma bıkac ay once rofle yaptırdım sonra dokulmeye basladı aslında gorunurde cokta yıpranmadı bırıne soledıgımde yesıl sabun kulllan sonra sac kremını sur durula demıstı yesıl sabun deneyen varmı ..

1710-3069-large.jpg

Elseve hacim veren şampuan benim favorim :lepi:
sönük saçlarımı harika yaptı..

şu ara mecıtefendı ısırganlı şampuanını kullanıyorum..guzel gıbı..parlaklaştırıyo hem kurutmuyo fazla..kı saçlarımın uçları kurudur yanı..
kullanan memnun kalan veya kalmayan var mı benım gıbı?:1hug:

pahalı ucuz her şeyidenedim ...bir arkadaşımın tavsiyesi ile Hacı şakir saç kremi aldım valla gayet güzel...Yumuşak yaptı ve kokusuda güzel fiyatı da...Bir daha bir sürü paradan çıkıp kazıklanmayacağım...

arkadaşlar benımde bı sorunum var yardımcı olursanız sevınırım.saclarım kuru ve dalgalı.15 güne kadar panten-prove ıkısı bır arada kremlı olanı kullanıyordum.yenı serısınde ıkısı bır arada yok sanırım.ayriyeten kremde kullanıyorum sacımı ancak acabılıyorum.ya sacımı nemlendırecek,rahat acabılecegım bır şampuan önerebılırmısınız?

çok uzun zamandır clear kullanıyorum kepek sorunu için almıştım çokda iyi geldi saçlarıma
ilk zamanlar kokusu çok güzeldi zamanla eski kokusu kalmadı artık bende değiştireyim diyorum
elime elseve onarıcı 5 geçti onu denicem birde bitkisel şampuan kullananlar hangi marka kullanıyosunuz en iyisi en az zarar verenidir diye düşünüyorum bu yüzden bitkisel kullanmak istiyorum :)

Ben bioblas kuru saçlar için olanı kullanıyorum balsamıyla birlikte. Kötü yorumlar da okumuştum ama bana gayet iyi geliyor

arkadaşlar benımde bı sorunum var yardımcı olursanız sevınırım.saclarım kuru ve dalgalı.15 güne kadar panten-prove ıkısı bır arada kremlı olanı kullanıyordum.yenı serısınde ıkısı bır arada yok sanırım.ayriyeten kremde kullanıyorum sacımı ancak acabılıyorum.ya sacımı nemlendırecek,rahat acabılecegım bır şampuan önerebılırmısınız?

Avonun bademli avokadolu serisi var,en azından bi dene,ben başlayalı taramıyorum çoğunlukla gerek kalmıyo kremini çok kullanmıyorum yetiyo şampuan,açıkcası beklemiyodum bu sonucu herşeyi kullanamam çok hassas saçlarım ama şimdi harika...

arkadaslar merhaba,

Benim son bir senedir saclarim inanilmaz dokulmeye basladi, ayrica kepek sorunu da olustu, ne denediysem geciremiyorum, kuaforum gecenlerde saclarin yari yariya azalmis noldu boyle bile dedi. bu yuzden de cok mutsuzum.
Bu aralar sac icin bitki derman veya amway urunlerini cok ovuyorlar bana, acaba aranizda bunlardan birini kullanip da memnun kalan oldu mu?

Ya da benzer sorunlariniz varsa neyle cozdunuz?
Yardimci olursaniz cok sevinirim :/

Back
X