Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

ben avon badem özlü kullamıştım ve hiç memnun kalmadım çok yıprattı saçlarımı.şuan yeşil sabun kullanıyrm arkasından saç kremi memnunum şuan

Ben kuaförün tavsiyesiyle Kerastase aldım 8 aydır kullanıyorum memnunum benimde dökülme şikayetim var dökülmem bitti diyemem ama daha iyi, bende diyebilirimki piyasadaki tüm şampuanları denedim çok değiştirdim kerastase de durdum şimdilik

KızLar benim saçLarım çok döküLüyor.Buraya çok cevap yazılmış hepsini okuyamadım ama pantane kullanan var mı? Ben bLendax kullanıyorum ama saçlarım çok dökülüyor artık.Kendimi bildim bilesi onu kullanırdım şimdi ne oldu :bbo: Şampuan değiştirmek istiyorum lütfen bir şeyler öneriiiin :çok üzgünüm:

ben blendax pantane elseve dove kullandım ama sac dökülmem azalmadı dove biraz daha iyiydi ama diğerlerine göre sonra bioblas aldım onu kullandım ilk şişe bitti sanki cok bi değişiklik olmamıştı eşim bi şişe daha kullan dedi etkisini yeni yeni gösterir dedi bende aldım ikinciyide gercekten saclarımdaki dökülme azaldı ama artı olarak bioblas balsam da kullanıyorum sampuandan sonra cok cok ıı geldı herkese tavsiye ederim.

elidor kırmızı boyalı saçlar için olanını kullanıyorum bir acayip oldu saçlarım bilmiyorum çok kurudu yapışıyor da tel tel değil söndü bilmiyorum elidor kullanan başka böyle şikayeti olan var mı?

bende gliss total repair 19 serisini kullanıyorum şampuan saç kremi maske ve durulanmayan sıvı saç kremi saçlarım boyadan dolayı çok yıpranmıştı ama şimdi çok sağlıklı kırık oluşmasını da engelliyo tavsiye ederim arkadaşlar çok ii ben
memnunuma.s

bende glis durulanmayan sıvı saç spreyi kullanıyorum ama saçlarım matlaştı uçları hele kaskatı oldu uzun zamnadır kullanıyorum yaramadı galiba bir tuhaf oldu saçlarım ya katır kutur.

aslında herkesin saç yapısı farklı kimine çok ii gelen kimine çok kötü geliyo bence herkes kendi deneyip görmeli sonucubilmiyorumkismile

elidor kırmızı boyalı saçlar için olanını kullanıyorum bir acayip oldu saçlarım bilmiyorum çok kurudu yapışıyor da tel tel değil söndü bilmiyorum elidor kullanan başka böyle şikayeti olan var mı?

Ben boyalı saçlar için olanını kullanmıyorum tatlım dökülmelere karşı ama normal elidor olarak bakarsak duruma bana öyle bir şey olmadı saçlarım yumuşak parlak canlı ama banyodan çıkınca biraz kepek oluyor sonra kuruyunca gidiyor ben de buna bi anlam veremedim bilmiyorumkismile

ben kepeklere karşı olan mavi kutuda elidora geçiş yaptım
kullanmadığım şampuan kalmadı valla..glis ve dove dışında

senağlamaya kızlar benim saçlarım çok aşırı dökülüyor..saçımı kesitridim bi ay önce daha da arttı...elimi atsam saçlar elime geliyor..hele de banyoda:1no2:çok kuru ve çok mat üstelik...bioblas kullnamyı düşünüyorum ama kullanan var mı..ne derece memnunsunuz...bıktım usandım saçlarımdan ya....

Bioblas ilk çıktığında kullandım saçlarım acayip dökülüyordu 1 adet tükettim daha sonra 1 tane daha aldım ama aynı sonuç değildi tersine dökülme başladı yarım bıraktım.GARNİER saç boyası kullanıyorum memnunum içinden çıkan minicik saç kremi ise muhteşem garnier fructis diye satılıyormuş şampuan -saç bakım kremi ama bulamıyorum nerede bulurum kızlar kullanan varmı neolur yazınnnn

kızlar el.dor tamamen deterjandan yapılıyor.bi ara zaten yasaklanmıştı yutdışındaki bazı ülkeerde kullanımı.hani bu yerleri falan sildiğimiz deterjanlar çamaşırları yıkadıklarımızın içeriklerinden falan hiçbir farkı yok.bence elinizdeki bu marka şampuanları temizlik işlerinde kullanın.en iyisi bitkisel içerikli şampuanlar defne özlü olalar özellikle iyi.bir de bu otacı vs şampuanlar güzel.zeytnyağlı şampuanlar..ancak bunlar saçları tamamen arındırdığından saçkremine ihtiyaç oluyor.kazık gibi olmasının sebebi bu.yanında da aynı markanın saç kremini kullanın.yanlız ben saçlarımı yeni boyadım o yüzden baynın çabuk akmaması için bildiğiniz bitkisel bir şampuan var mı

Back
X