Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Ben Pantene kullanıyorum bir zararını görmedim ama o da dediğiniz gibi deterjanlardan falan mı yapılıyor?
Bitince Garnier almayı düşünüyorum ama Türkiyede satılıp satılmadığından emin değilim
 
ben bütün şampuanları kullandım hemen hemen
bi kaç aydır hacişakirin şampuanını kullanıyorum
ve saç kremini içinde silikon yok saç dökülmem durdu
saç diplerim yağlı boya ve işlemlerden dolayı
uçları kuru ve kepek sorunum vardı
limon özlüsünü kullandım yağlı saçlar için
kepek sorunum geçince de normal saçlar için hindistancevizliye geçtim
şimdi boyalı saçlar için olanı deniyorum ve ilk defa beklentilerimi karşılayan
bi şampuan bulduğum için mutluyum
ucuz diye itibar etmemiştim ama ben çok beğendim
 
uzun zaman elseve kullandım daha sonra da epey zaman gliss ama komili hepsinden iyi geldi bana. saçlarımı yıkayıp dışarı çıktığımda elektriklenme olurdu önceden ama şimdi dümdüz oluyor çok memnunum. bu arada saçlarım kalın telli ve gür arkadaşlar.
 
macitefendi sarmısaklı şampuanı son 2 aydır düenli kullanıyorum dökülmesi durdu denecek kadar azaldı piyaasadaki diğer şampuanlar kadar parlak felaan değil ama dökülmemesini istiyosanız çok iyi bence
 
elidor kırmızı boyalı saçlar için olanını kullanıyorum bir acayip oldu saçlarım bilmiyorum çok kurudu yapışıyor da tel tel değil söndü bilmiyorum elidor kullanan başka böyle şikayeti olan var mı?

canım ben yıllardır elidor kullanıyorum hiç böyle bir şikayetim olmadı bnm
aksine çok memnunum ben boshayallersmile
 
elseve arı sütü cidden güzel hemde kokusu çok hoş
bir diğeri ise head&shoulders
palmolive (nar'lı) kırmızı şişe
saç tipim kuru kalın tel denebilir ortaya yakın :)
sevmedıklerım arasında ise blendax gelıyor
 
Son düzenleme:
ben avonu kullanıyrdum memnundum son cıkanları aldım reklamları cıkan

cok berbattı

balkonlarımı sıldım ..artık onunla
 
Ben uzun süredir John Freida markalı şampuan ve saç kremini kullanıyorum.

Ne kadar memnun olduğumu anlatamam. 6 ay önce saçlarıma keratin kaynak yapıldıktan sonra bende alerji yaptı ve saç diplerim artık kanıyordu. Bütün kaynak yapılan saçlar tekrar çıkartıldı ve bu süreçte ben çok fazla saç kaybettim. Saçlarımı kestirmek zorunda kalmam da cabası. Tahmin edebileceğiniz gibi saçlarım cansız, kuru ve kırıklarla doluydu.

Sonra John Freida şampuan ve saç kremi kullanmaya başladım ve saçlarım gayet sağlıklı, sorunlarım tamamen ortadan kalktı. Çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

Tavsiye ettiğim herkes de memnun, kimseden şikayet duymadım.

Fiyatı biraz pahalı ama inanın verdiğiniz paraya acımayacaksınız.

Saç tiplerine göre değişik çeşitleri var ve Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. İnternetten de araştırın çünkü uygun kampanyalar yapıyorlar bazen.
 
uzun zaman elseve kullandım daha sonra da epey zaman gliss ama komili hepsinden iyi geldi bana. saçlarımı yıkayıp dışarı çıktığımda elektriklenme olurdu önceden ama şimdi dümdüz oluyor çok memnunum. bu arada saçlarım kalın telli ve gür arkadaşlar.

benim de saçlarım kalın telli ve gür, elektriklenmeyi önlemesi ve kokusu açısında elsevden çok memnunum
 
ben avonu kullanıyrdum memnundum son cıkanları aldım reklamları cıkan

cok berbattı

balkonlarımı sıldım ..artık onunla

hahaha süper:teytey:
2yıl önce kullandıım yeşil avon şampuandan çok memnundum ama şimdi elektrklenme önleyiciden hiç memnun değilim. otacı kullanan var mı onuda merak ediorm
 
kerastase ürünlerini kullanıorum.her saç tipine uygun ürünleri mevcuttur
benim saç tipim çok sıkıntılı olduğu için asla başka ürün kullanamıorum ve kerastase dan çok memnunum biraz pahalı ama saçınız buna değer
 
Ya kızlar ben şampuan değiştirince ıslakken kepek oluyor kuruyunca gidiyor acaba şampuana alışmadığından mı? bitene kadar kullanınca geçer miii...?eyvahedigeldismile
 
Tresan kullanmak isteyenler için; ben yıllar önce saçlarımda kırık oluştuğu için Tresan Isırgan otlu şampuan kullanmıştım uzun süre; kırıklara çok iyi geldi, onardı va saçımı parlattı. Ayrıca yeni saçlar çıkmasını sağlamıştı, resmen fışkırmıştı saçlar. Ve bir de saçımın rengini açmıştı; normalde koyu kumralımdır, nerdeyse bal rengine dönmüştü saçlarım.

Şu an ise Elidor'un mor renklisinden kullanıyorum, çok memnunum. Kokusu harika.
 
Arkadaşlar Pantenden Dove'a Kerastastan Alternaya en sonda o berbat çam terebentini kullandım hiç biri ama hiç biri mirra nın şampuanı kadar etki göstermedi buradan link atamıyorum henüz facebook adresim astrodeha şenay yangel den eklerseniz yada sitemin forumundan Mirra şampuan özelliklerini ve yorumları okursanız sizde neden bu kadar memnun kaldığımı anlarsınız.
 
Back
X