Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim saçlarım çok seyrek ,ince telli ve yağlıdır. john frieda kullanmaya başladım. ben bu şampuanın saçıma verdiği hacim ve parlaklığı çok beğendim, lakin saç derimde inanılmaz kepek yaptı. sanki saç diplerimi bir tabaka kapladı gibi, saç derimin nefes almadığını hissediyorum. 1 aydır kullanıyorum. halbuki görüntü olarak en memnun kaldığım şampuan olmuştu. bu sorunu nasıl çözerim sizce. saç tipime göre yine hacim verecek başka bir şampuan tavsiyeniz olur mu?:26:

schauma yağlı ve ince telli saçları bi dene istersen bn sahsen yağlı saçlar için olanını kullanmadım ama normal saçlar için olanını kullanıyorum memnunun bitince yağlı saçlar için olannını da alıcam genelde schauma için olumlu yorumlar var bi dene begenmezsen kazak mazak yıkarsın 750mlni 3 buçuğa mı ne öle bişiye almıştım içindede dimethicone yok kepek için de ketoral kullan önemli bi sorun yoksa 2 haftada geçer kepeklenmen :119:

schauma yağlı ve ince telli saçları bi dene istersen bn sahsen yağlı saçlar için olanını kullanmadım ama normal saçlar için olanını kullanıyorum memnunun bitince yağlı saçlar için olannını da alıcam genelde schauma için olumlu yorumlar var bi dene begenmezsen kazak mazak yıkarsın 750mlni 3 buçuğa mı ne öle bişiye almıştım içindede dimethicone yok kepek için de ketoral kullan önemli bi sorun yoksa 2 haftada geçer kepeklenmen :119:

teşekkür ederim mutsuzprincess. diğer piyasa şampuanları gibi her yerde bulma imkanımız yok galiba. bi bakayım marketlere. umarım hacim de veriyordur. bir de duş sonrası arap saçı gibi karışıyor saçlarım. krem özellikle kullanmıyorum, söndürüyor saçımı çünkü. Ama saçı açmaya çalışırken de dökülüyor malesef. çok yoğun dökülme vardı bende geçen yıl. saçımın nerdeyse yarıdan fazlası döküldü tiroit hormonunun az çalışmasındanmış. tedavi sonrası tam düzeldiler yeni saçlar çıkıyor derken bu yılda yine çok dökülmeye başladı tekrar gittim dr.a bu seferde b12 ve demir eksikliği çıktı. şimdi ilaçlar iğneler... neyse düzelicek inşallah. ama o kadar azaldı ki saçım. kimbilir belki medikal bir şampuan denemeliyim. neyse kafa şişirdim. teşekkürler tekrar.

Son düzenleme:
saçlarım açılmıyordu yıkarken bile.loreal professional serisinden kullanıyorum biraz pahalı ama uzun süre gidiyor şampuan ve diğerleri gibi değil çok yumuşak ve sağlıklı oluyor saçlarım. diğer şampuanlarn hepsini demedm ben en sonunda kuaförüm önerdi bunu çok memnunun. çok farklı.

Promosyonlar hakikaten ürünleri tanıtmaya çok iyi olanak veriyor. Tesadüfen birinin hediye ettiği Elidor'un mor renkli ışıldayan parlaklık şampuanının numunesini bir seferlik kullandım; o kadar memnun kaldım ki yaklaşık 1.5 senedir onu kullanıyorum. Kokusu çok güzel, kullandığım en güzel kokulu şampuan ve saçımı pırıl pırıl yumuşacık yapıyor. Saç kremi de aynı serinin kullanıyorum, saçlarım belime geldiği halde ıslakken tek taramada tereyağı gibi kayıyor. Tavsiye ederim.

ben de yeni loreal i kullanmaya başladım ve gerçekten çok memnum kaldım bitene kadar şampuanımı ve maskemi kullanıcam bitince kuaförlerde satılan prof. serisinden alıcam :93:

kızlar lorems diye bir firma var zeytinyağlı bitkisel şampuanı var saç kremiyle sipariş ettim kullanan var mı aranızda...:68:

Ben dove kullanıyorum yeni serisi hoşuma gitti kıvırcık saçlıyım şuan saçlarım gayet yumuşak ve doğal :) kremiyle alırsanız daha güzel olacağına eminim

her şampuan her saça yaramıyor burda birbirimize öneriyoruz ama aslında hepimizin saç yapısı,şampuanın içindekilere karşı duyarlılığı farklı.bunu unutmayalım.
benim kullandığım şampuanlar şöyle;
market şampuanlarından saçıma iyi gelen tek şampuan gliss tir
organik şampuanlardan tresan ve sebamedi denedim ikisinde de kuruluk şikayetim oldu daha doğal olsun diye sebamed bebek şampuanı aldım fakat saçımda kepek oluştu kaşıntı başladı:(
loreal in kerastese kullandım,çok para verdim ama o paraya değecek bir değişiklik görmedim
son olarak organicum deniyorum şimdilik memnunum ama daha yeni aldım sayılır net yorumumu 1 ay sonra paylaşırım
organicumda iyi gelmezse son olarak otacıyı denemeyi planlıyorum ve şu yazdıklarımdan en az zarar verenini seçip düzenli kullanmaya çalışacağım

pantene aQua light ince telli ve yağlı saçlar için olan şampuandan kullanan varmı? saçım çabuk yağlanıyor ve cansız :S kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum lütfeennn..
işde bu,

Pantene Pro-V Aqua Light Shampoo and Conditioner

ben kuLLanıyorum ve öneriyorum da benim saçLarım da çok çabuk yağLanıyor ama bu şampuan iyi geLiyor tabi yağLanmayı durdurdu keyfim yerinde diyemem ama saçLarın zaten 2 günde yıkanması uygun ve saçın kendine özgün doğaL yağı normaLde saçı besLeyen bir şey yağLanması kontroL ettikten sonra kötü bir şey değiL yani tatLıım (: üsteLik güzeL kokuyor yahu seviyorum ben pantene:69:

uzun zamandr sürekli şampuan değiştiriyordum ve hiçbirinden emmnun değildim.şu anda sebamed in yıpranmış saçlar için onarıcı şampuanını kullanıyorum,ardından gene sebamed in bakım kremini sürüyorum.saçlarım bayağı bir toparlandı ve güçlendi.

cakmaktas

your_voice

earwenn

çookk teşekkür ederim kızlar :49:

bunu deniyorum şimdi eğer beğenmezsem gliss e dönicem. yıllar önce herbal kullanırdım çok süperdi yumuşak parlak ipke gibiydi saçım yolda bile saçıma bakardı millet arkadaşlarımın özel ilgisini geçtim :52: ama artık satılmıyor :43:

yeni bir şampuan aldım..mecitefendi ısırgan şampuanı,kullandıktan sonra saçlarım krem istemedi bile..
bakalım ,inşallah böyle devam eder..
400 ml,9.5 tl den aldım bir aktardan..

acil cevap bekliyorum. elseve arı sütümü yoksa elseve pembemi ? yoksa elsevin herhangi başka bir ürünümü??? çook acil

loremsi kimse duymadı mı yaa? bugun kullandım ama bi kanaate varamadım... elidorun saç maskesi vardı elimde onu kullanmasaydım saçlarımı açabileceğimi sanmıyordum... devam edecem acaba iyi midir bilmiyorum...:44:

hangisi bu turuncu olan yıpranmış saçlar serisini çok beğenen var o mu acaba:26:

ben bir ara turuncu seiyi kullanmıştım canım...güzeldi,ama şimdi saçlar yanık ve çok cansız.
o nedenle doğal bir şampuan kullanıyorum..
ama elidor turuncu güzeldi..hala da evde bir şişe var şampuan ve saç kremi ..:90:

Back
X