- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Cnm taft pembe 3numara ama sen son aldıgım sacını istedigin sekli veriyorsa devam et tabı bide Ince telli saclarda cogu kopuk hafif sertlik yapabilir bnm arkadaş cok Ince telli kopuk hep sertlestırır sacını sacıda az en güzeli dusuk volume kullanmak her ihtimale karsi benım sacta fazla kalın telli deıldr artan yagı saca cok iyi geliyor ama duyduğuma gore argan yag saf olarak saca ıyı geliyormuş mesela piyasada arg n yaglı urun cok var bu sekılde etkisini kaybediyormus urunun icindeCanım panteni denemedim yani ben köpük gibi saça şekil versin ama saç öyle kalsın sertleşmeden istiyorum ama pek mümkün değil sanırım saçı yumuşatmak için argan yağı kullanıyorum tatlım,bende gittim watsonsa o dediğin pembe renkli köpüğe baktım ama alttaki numarası 4 müydü neydi bildim ben bu kesin sertleştirir dedim almadım onun 2numarasıda var canım o nasıldır bilmiyorumama superdrug diye bi markanın köpüğü vardı 300ml.7.5tl.ydi aman dedim nolcak alayım bi denerim dedim ve aldım yapı itibarıyla biraz sertleştiriyor ama öyle semsertte yapmıyor saçımı öne eğerek uyguladım sonra taradım valla fena olmadı nuraycım,ama daha iyisini bulursam bilgilendiririm mutlaka seni canım![]()

Son düzenleme: