Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Canım panteni denemedim yani ben köpük gibi saça şekil versin ama saç öyle kalsın sertleşmeden istiyorum ama pek mümkün değil sanırım saçı yumuşatmak için argan yağı kullanıyorum tatlım,bende gittim watsonsa o dediğin pembe renkli köpüğe baktım ama alttaki numarası 4 müydü neydi bildim ben bu kesin sertleştirir dedim almadım onun 2numarasıda var canım o nasıldır bilmiyorumama superdrug diye bi markanın köpüğü vardı 300ml.7.5tl.ydi aman dedim nolcak alayım bi denerim dedim ve aldım yapı itibarıyla biraz sertleştiriyor ama öyle semsertte yapmıyor saçımı öne eğerek uyguladım sonra taradım valla fena olmadı nuraycım,ama daha iyisini bulursam bilgilendiririm mutlaka seni canım:KK50:
Cnm taft pembe 3numara ama sen son aldıgım sacını istedigin sekli veriyorsa devam et tabı bide Ince telli saclarda cogu kopuk hafif sertlik yapabilir bnm arkadaş cok Ince telli kopuk hep sertlestırır sacını sacıda az en güzeli dusuk volume kullanmak her ihtimale karsi benım sacta fazla kalın telli deıldr artan yagı saca cok iyi geliyor ama duyduğuma gore argan yag saf olarak saca ıyı geliyormuş mesela piyasada arg n yaglı urun cok var bu sekılde etkisini kaybediyormus urunun icinde:KK58:

Son düzenleme:
Benim klavye turkce katletmiş kızlar argan yagını cevırmek zor gelmis yahuu neseki duzelttm:KK47:

Cnm taft pembe 3numara ama sen son aldıgım sacını istedigin sekli veriyorsa devam et tabı bide Ince telli saclarda cogu kopuk hafif sertlik yapabilir bnm arkadaş cok Ince telli kopuk hep sertlestırır sacını sacıda az en güzeli dusuk volume kullanmak her ihtimale karsi benım sacta fazla kalın telli deıldr artan yagı saca cok iyi geliyor ama duyduğuma gore argan yag saf olarak saca ıyı geliyormuş mesela piyasada arg n yaglı urun cok var bu sekılde etkisini kaybediyormus urunun icinde:KK58:
Evet canim fena değil şimdilik idare eder zaten saçlarım ince telli haklısın hepsi sertlik veriyor düşük numaralılar daha iyi bencede,argan yağı olarakda nashi argan kullanıyorum memnunum canım

Canım panteni denemedim yani ben köpük gibi saça şekil versin ama saç öyle kalsın sertleşmeden istiyorum ama pek mümkün değil sanırım saçı yumuşatmak için argan yağı kullanıyorum tatlım,bende gittim watsonsa o dediğin pembe renkli köpüğe baktım ama alttaki numarası 4 müydü neydi bildim ben bu kesin sertleştirir dedim almadım onun 2numarasıda var canım o nasıldır bilmiyorumama superdrug diye bi markanın köpüğü vardı 300ml.7.5tl.ydi aman dedim nolcak alayım bi denerim dedim ve aldım yapı itibarıyla biraz sertleştiriyor ama öyle semsertte yapmıyor saçımı öne eğerek uyguladım sonra taradım valla fena olmadı nuraycım,ama daha iyisini bulursam bilgilendiririm mutlaka seni canım:KK50:
Argan yagini bende kullaniyorum daha cok diplerime masaj yaparak haftada 1 bakim yapiyorum rahat bi 4 saat bekletiyorum cook iyi geliyor diplerim ferahliyor hemde sac koklerimi beslemis oluyorum :) pantene yumusaklik veriyor sadece.. Zaten bittiği zaman bidaha almayi planlamiyorum cunku aradigim kopuk bu degil maalesef :KK43: 7/24 sekillendirici kremleri de hic sevmiyorum yapis yapis oluyo saclarim hemde cok fena agirlastiriyorlar.. belki bu sefer urbanin kopugunu alirim valla hem hafif yapida olucak hem seklini koriycak hemde yumusaklik vericek bi kopuk ariyorum canim insallah buluruz istedigimiz gibi yaa :)
Sactanda zor arınıyor bide sanırım kalıntı yaptıysa hıc kullanma cnm bidahakine pembeyi kullan en azndan dıgerlernden hafif oluyor sertlik yapmıyor bide nemli saca uygulamak lazim az miktarda ole kurutuyorum fazlası yapısyapıs yapabiliyor o hissi hıc sevmiyorum bu arada lavanta ve menekşe yağı aldım sampuana bıraz eklemek ıcın sende dene cnm kokusu kalıcı olabilr ve sac derisinde ıyı geliyor ikiside biraz araştır gireceksin daha once cok yag kullandım karısık ama once lavanta denicem sampuan ve dus Jeline:21:
Yok canim kullanilcak gibi degil hic sevmedim:KK12: dedigin gibi bidahakine ya pembeyi alicam yada urbanin kopugunu alabilirim belki denemek icin :) lavanta yagi cok iyi ya bi almak nasip olmadi ben şampuanima tatli badem yagi katıyorum cok iyi geliyo saclarima:KK19: ama lavanta yaginida almayi planliyodum biraz sertlestirdigini duydum saci.. Cam terebentin katiyodum oda sertlestiriyo sacimi o yuzden bu sefer tatli badem kattim cok hosuma gitti boyle :)

Argan yagini bende kullaniyorum daha cok diplerime masaj yaparak haftada 1 bakim yapiyorum rahat bi 4 saat bekletiyorum cook iyi geliyor diplerim ferahliyor hemde sac koklerimi beslemis oluyorum :) pantene yumusaklik veriyor sadece.. Zaten bittiği zaman bidaha almayi planlamiyorum cunku aradigim kopuk bu degil maalesef :KK43: 7/24 sekillendirici kremleri de hic sevmiyorum yapis yapis oluyo saclarim hemde cok fena agirlastiriyorlar.. belki bu sefer urbanin kopugunu alirim valla hem hafif yapida olucak hem seklini koriycak hemde yumusaklik vericek bi kopuk ariyorum canim insallah buluruz istedigimiz gibi yaa :)

Yok canim kullanilcak gibi degil hic sevmedim:KK12: dedigin gibi bidahakine ya pembeyi alicam yada urbanin kopugunu alabilirim belki denemek icin :) lavanta yagi cok iyi ya bi almak nasip olmadi ben şampuanima tatli badem yagi katıyorum cok iyi geliyo saclarima:KK19: ama lavanta yaginida almayi planliyodum biraz sertlestirdigini duydum saci.. Cam terebentin katiyodum oda sertlestiriyo sacimi o yuzden bu sefer tatli badem kattim cok hosuma gitti boyle :)
Canim tatli badem yagiyla beraber kullanirsan daha cok yarari olur lavanta menekse gibi yaglar ucucu yag oldugu icin sabit bir yag ile karistrmak gerekiyormus tek basina cok keskin kokuyor zaten ben corek otu yagiyla beraber sampuana az miktarda kullandim hafif kokusu belirdi sacimda :cool:

Sonunda çok büyük uğraşılarım sonucunda saçıma ve saç derime en iyi gelen şampuanı buldum ve ölesiye kaşıntı ve yağlanmadan kurtuldum prozinc woman resmen ilaç gibi geldi kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum

şuan indirimde kuzucum, hatta yarın bende almayı düşünüyorum tekrar ^.^
internet sitesinde indirim bitmiş :110: ama şubelerinde indirim vardır belkide.. internet sitesiyle şubelerdeki indirimler bir değil sanırım olmazsa uğrarım bugün şubesine bakarım indirim varsa alırım yoksa beklerim artık :KK51:

Şu sıra bende şampuan arayışındayım. Loreal Matrix Keratindose ile Davines Nourishing'i dönüşümlü olarak kullanıyordum. Matrix bitmek üzere, bir ihtimal Redken Extreme Hair Strengthening deneyebilirim. Seneler önce Redken'i Strawberry'den alıyordum ama gümrük yasağı ocağıma incir ağacı dikti tabii, Türkiye'de bulunmadığından da bir daha kullanamamıştım.

Diğer seçeneklerim Pureology Pure Hydrate veya Pureology Strength Cure ama bu markayı daha önce denememiştim, kullanan var mı kızlar?

İ
internet sitesinde indirim bitmiş :110: ama şubelerinde indirim vardır belkide.. internet sitesiyle şubelerdeki indirimler bir değil sanırım olmazsa uğrarım bugün şubesine bakarım indirim varsa alırım yoksa beklerim artık :KK51:
Cnm alinca bilgilerini paylas banada şubesi cok uzak insallah gittigim bi zamanda indirimi yakalarim saclarimiza iyi gelirse ne mutlu bize :21: bide yaz geliyor extra saclar kuruyor deniz gunes ve hergun dus almak derken bu aylarda sampuanlar cok onemli yoksa yaz sonu yipranmis kurumus ve asiri dokulme yapan saclar bizi buluyor ondan sonra ugras dur :KK57:

İ

Cnm alinca bilgilerini paylas banada şubesi cok uzak insallah gittigim bi zamanda indirimi yakalarim saclarimiza iyi gelirse ne mutlu bize :21: bide yaz geliyor extra saclar kuruyor deniz gunes ve hergun dus almak derken bu aylarda sampuanlar cok onemli yoksa yaz sonu yipranmis kurumus ve asiri dokulme yapan saclar bizi buluyor ondan sonra ugras dur :KK57:
Canımm ben dün gittim şubesine uğradım aldım indirimdeydi bu ay sonuna kadar da devam edicekmiş bi uğra istersen.. avm lerde de rahatlıkla bulunabiliyor şubeleri.. yulaf özlü saç kremini ve şampuanını aldım ikisine 32 tl verdim.. Daha deneme fırsatım olmadı evdekiler bitince deniycem.. Kokusu çok hoşuma gitti bu arada silikonsuz ürünler benim saçlarıma pek yaramıyor ama bundan sanki memnun kalıcam gibi görünüyor.. Hamilelikten dolayı içeriği daha temiz ürünlere yöneliyorum bu aralar bakalım sonuçları paylaşırım mutlaka :KK19:

Kızlar bana da bir öneride bulunabilir misiniz? Dalgalı/düz saçlarım var,boyasız. Dipler 2 gün sonra yağlanıyor,uçlarsa kuru ve bu aralar sık dökülüyor. Bioxcin iyi geliyordu,bir de head and soulders. Bunların dışında elidor,pantene,blendaks gibi bilindik şampuanlar hep kepek yaptı. Sizler ne önerirsiniz,bioxcin mi alsam yine?

Back
X