Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Hem ucuz hem kaliteli bi ürün çıkarmışlar valla helal olsun şampuanlara çok para ödedim zamanında hiç bir faydasınıda göremedim şu 'meşhur markaların' . paramıza yazık olmuş
aynenn almadığım şampuan kalmadı en iyi gelen Hobby oldu ucuz ama kaliteli ve diğer pahalı şampuanlardan 10 kat daha güzel :KK39:

LR Nova Pure kullanıyorum cok da memnunum. 2,5 yasında kızım için de LR ın Aloe vera bebek serisinden şampuanını kullanıyorum. aynı şekilde memnuniyetimiz çook.

Kerastase'nin güzel ürünleri var ama ben şu anda Sebamed kepekli saçlar için olan şampuanı ve her gün şampuanını kullanıyorum değiştire değiştire. Tavsiye ederim, temizlendiğini hissediyorsunuz. Güzel parlatıyor ve yumuşak yapıyor aynı zamanda.

Ya ben glissin ürünlerini bulamadım hala :KK43: nasıl memnun musun glissten ? Saçlarda kabarma olmuyor değil mi ?
Canım ben memnunum glisten tekrar almayı düşünüyorum,yeni serisi çıkmış dikkatimi çekti hemen,çabuk kırılan zayıf saçlar için diyo 20 kata kadar güçlü saçlar diyor.baya iddalı bi ürün,kremini özellikle alabilirim:KK37:
untitled.webp

Clear yağlı saçlar için olanı kullanıyordum gayet memnunum. Genelde tüm şampuanların yağlı saçlar için olanını denemişimdir aşağı yukarı. Geçen bi yazı okudum İpek şampuan için hayatımda hiç kullanmadım onu gittim aldım hala onu kullanıyorum kötü değilmiş meğer önyargımız varmış :-)
Head & Shoulders şampuandan da memnunum. Gliss yağlı saçlar için olanı deneyeceğim elimdeki bitince :-)

Canım sana tavsiyem şampuanı kullanma ben ilk aldığımda şampuanı ve kremi kullandım ama saçlarım tekrar elektriklenme yaptı. Dün sadece ipekin kremini kullandım sarı kutu tüm saçlar için ve inanılmaz bir şey hala elektriklenme yok. Ve saçım yumuşacık oldu :KK73: Çok sevdim ben bu kremi. Ama hangi şampuan alacağım şimdi bilmiyorum. Yukarıda bi arkadaş hobby'nin şampuanını kullanıyor memnun da kalmış ama ben buralarda bulamadım:KK43: sen bulursan hobby al dene canım :)
Evt ipek şampuanı aldım ama pek beğenmedim hobi alsammı acaba yumuşak yapsın istiyorum yıkarken bile

Hacim veren şampuan varmı kullananlar saçlarım sönüyor
canım hacim veren Hobbynin menekşe özlüsü var dolgun gösteriyormuş alabilirsin. Kesinlikle Hobby şampuan öneririm sana saç kremi olarak İpek tüm saçlar için olanını al %0 elektriklenme %100 parlak ve sağlıklı saçlar :)

Evt ipek şampuanı aldım ama pek beğenmedim hobi alsammı acaba yumuşak yapsın istiyorum yıkarken bile
ayırca yumuşak yapmasını istiyorsan yıkarken bile Hobby gerçekten Hobby süper bişey yahu inşallahda böyle devam eder bu güzel sonuçları ve istersen Hobby saç kremide alabilirsin saç kremide yumuşatıyor

ayırca yumuşak yapmasını istiyorsan yıkarken bile Hobby gerçekten Hobby süper bişey yahu inşallahda böyle devam eder bu güzel sonuçları ve istersen Hobby saç kremide alabilirsin saç kremide yumuşatıyor
Yıkarken de yumuşak yapıyormu birde hacimli olsun istiyorum

canım hacim veren Hobbynin menekşe özlüsü var dolgun gösteriyormuş alabilirsin. Kesinlikle Hobby şampuan öneririm sana saç kremi olarak İpek tüm saçlar için olanını al %0 elektriklenme %100 parlak ve sağlıklı saçlar :)
Saol canım

Back
X