- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Anneler minik bebişinizin hassas teni için hangi şampuanı kullanıyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sebamed kullanıyorum ama saçını da onla yıkıyordum.Vücudu icin sebamed sacı icin mustela konak önleyici kopuk kullanıyorum canım
Mustela Fransız bi marka. Konak olmasın diye en bastan onu kullandım sacına hic olmadı da masallah.Bende sebamed kullanıyorum ama saçını da onla yıkıyordum.
Mustela yi ilk kez duydum. Konak olduğu için mi kullanıyorsun..
Duymadım. Benim kuzucugum da da olmadı Allaha ŞükürMustela Fransız bi marka. Konak olmasın diye en bastan onu kullandım sacına hic olmadı da masallah.
MasallahDuymadım. Benim kuzucugum da da olmadı Allaha Şükür
Anneler minik bebişinizin hassas teni için hangi şampuanı kullanıyorsunuz![]()
Ben de un i kullanmıştır başta çok konak oldu şimdi seba med kullanıyor hala oluyorBende uni baby kullaniyodum ama baya bi konak yaptı sonra chicco ya gectim konakları hemen gitti ve bidaha da hic olmadi
Mustela yı internetten mi alıyorsunuz?Mustelayı tek geçerim biraz pahalı ama içinde hiçbir katkı maddesi yok bebeğinizin kendi kokusunu içinize çekebiliyorsunuz
Mustela satan eczaneler var internetten oturdunuz yere yakın olan eczaneyi bulup ordan alabilirsiniz ben o sekilde almıştımMustela yı internetten mi alıyorsunuz?