Hangi Seçenek daha mantıklı ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba herkese ,

Ben 18 yasından beri ailemden ayrı yasıyorum. Ünv yi baska Şehirde Kazandım sonra iş buldum vs derken daha dönmedim.
babam hayatta değil annemden de uzak yasıyorum. Annem akrabalarıyla beraber yaşıyor diyebilirim benden 5-6 saat uzak bir mesafede. Aslında tek ama her akşam bir yeğeni veya birkaç yeğeni ya da kardeşi orada. Zâten çok yakın oturuyorlar akrabalarla.
Neyse konuya gelelim. Bir akrabamızın işyerinde personel eksikliği olmuş 2-3 kişinin çalıştığı biryer bu arada orada çalış bu Şehre gel de dediler. Bu akrabamızda öyle sinirlenince en yakınına bile hayvan , aptal , köpek diye dalan agrasif biri bana nasıl davranır bilmiyorum ama ücreti daha dolgun. bir diğeri de biryerde daha iş olanağı açılmış o da yine benim şu an aldığım rakamın aynısını veririm diyor ancak akrabalarıma çok aşırı yakın. Orada çalışırsam anneme de yakın oturacağım bu da denek oluyor ki annemin kardeşi yeğeni torunu torbası şu su bu su hergün her an yakınımda olacak.
(Onlarla geçmişte sorunlarım olmuştu )
Su an çalıştığım yerde piyasa şartlarında Ücret veriyor. Aşırı dolgun değil ama huzurum yerinde Bulunduğum beni rahatsız eden kimse yok.
Ne yapayım bir maceraya atılsam mı yoksa hiç düzenimi bozmasam mı ?

17 yıldır ben de ailemden ayrı yaşıyorum. Onlar benim canım ciğerim ama allah yokluklarını göstermesin de onlar bana veya ben onlara gitsem 3. gün diyorum ki ben evime gideyim. bir kere kendi düzenini kurdun mu bir daha dönüş olmuyor. Bir de sen tamamen bilinmezliğe gideceksin. iyi düşünmelisin. bana sorarsan kal hiç kalkışma böyle işe.

tasinmaniz icin bir sebep goremedim.
bekarsiniz sanirim,
anneinizi sik sik zoyaret edin, o da size gelsin,
evden ayrilali cok olmus, ne siz onunla ne o sizinle rahat edebilir bundan sonra bence.

ben olsam annemın yanında olmayı tercih ederdim bugunler gelmez.. Ama annenizle mi akraba silsilesiyle artık herkimleyse sorun yasayacagınızı su andan ıtıbaren dayanamayacagınızı dusunuyorsanız gitmeyi hiiiiç düşünmeyin.

17 yıldır ben de ailemden ayrı yaşıyorum. Onlar benim canım ciğerim ama allah yokluklarını göstermesin de onlar bana veya ben onlara gitsem 3. gün diyorum ki ben evime gideyim. bir kere kendi düzenini kurdun mu bir daha dönüş olmuyor. Bir de sen tamamen bilinmezliğe gideceksin. iyi düşünmelisin. bana sorarsan kal hiç kalkışma böyle işe.
Gitmek istemiyorum zaten çünkü anneden Hariç diğerleri herseye karışma eğiliminde kişiler. Burada iyi para alırsın giderin daha az olur falan diyorlar ama bende pek istemiyorum galiba yine de akıl akıldan üstündür diye fikir almak istedim.

tasinmaniz icin bir sebep goremedim.
bekarsiniz sanirim,
anneinizi sik sik zoyaret edin, o da size gelsin,
evden ayrilali cok olmus, ne siz onunla ne o sizinle rahat edebilir bundan sonra bence.
Evliyim ama eşim kararı bana Bıraktı.
Annemi de ziyaret etsem 3 günlüğüne yanına gittim inanın 10 dakika sadece basbasa kalabildim her dakika biri her dakika biri.

ben olsam annemın yanında olmayı tercih ederdim bugunler gelmez.. Ama annenizle mi akraba silsilesiyle artık herkimleyse sorun yasayacagınızı su andan ıtıbaren dayanamayacagınızı dusunuyorsanız gitmeyi hiiiiç düşünmeyin.
Annemle sorun yaşamam da akraba silsilesiyle Yaşarım.

Anneniz yalnızda değilmiş yalnız olsa olabilir de ben olsam düzenimi bozmadım. Hele akrabanın yanında hiç çalışılmaz.

Mantığınla hareket et , huzur daha önemli ama bunu atlama sakın.. :KK200:
Birebir yaşayan, insanları tanıyan sensin.
En doğru kararı sen verirsin. Bembeyaz olsun yolun..:KK200:

Back
X