Hangi şehirde Yeni bir başlangıç

Baya sıkıntılı bir durumdasınız belli ki. Yoksa bu çılgınca fikir.
Çocuk bakıcılığı temizlik gibi konularda ise yaşanan çevrede bir düzen oturtmanız size güvenmeleri gerekiyor insanların. Ve maalesef ki çocuk bakıcılığı dan öyle evin hem kirası hem kalan her şey yapılacak kadar bir bütçe de olmuyor.
Hiç değilse arkadaşlarının akrabaları yada arkadaşları olan bir çevre düşün

Madem bir yol ariyorsunuz bence gideceğiniz yerin kadın siginma evinde kalin. ( İşleyiş nasıldır bilemem fikir sadece) bence her zaman tanidiklarin olduğu yerde olmak en mantıklısı diğer türlü bilmediğin bir kuyuya atlamak gibi.. ne iş yapabileceğinize karar verin. Hasta bakmak iyi bir fikir olabilir. Ama üzgünüm ilkokul mezunu olarak biraz zor olacaktir. Şehir değiştirmeyin derim...

Duygularınızla,bir anlık sinirle değil,mantığınızla hareket edin. Çok zorluklarla karşılaşmanız muhtemel. Kendinize de dikkat edin.Rabbim hayırlı kapılar açsın.

hangi sehirde kendinizi gelistirebilirsiniz ona bakin bence. belediye kurslari var meslek edindirme kurslari var. aciktan okuyun bitirin ortaokulu liseyi.. guvenli muhit arayin. buyuk sehir yutar gibime geliyor. bursa guzeldir konya guzeldir..

Olduğunuz şehirde önce bir iş bulun, iş hayatına alışın, birikim yapın elinizden geldiğince, ondan sonra şehir değişip birikmişle ev tutup iş arayabilirsiniz, dip not Türkiye’nin heryeri aynı, sonuçta ülke değişmiyorsunuz, ben şehir değiştim oh herşey Farklı diyemeyeceksiniz maalesef
Bunu 6 saat uzağa gidip şehir değişen biri olarak söylüyorum

hangi sehirde kendinizi gelistirebilirsiniz ona bakin bence. belediye kurslari var meslek edindirme kurslari var. aciktan okuyun bitirin ortaokulu liseyi.. guvenli muhit arayin. buyuk sehir yutar gibime geliyor. bursa guzeldir konya guzeldir..
Lise bir terk aslında ama diploma yok diye lise demiyorum

Bursa çok güzel diye duydum evet insanları nasıl acaba bilginiz var mı

Lise bir terk aslında ama diploma yok diye lise demiyorum
cok iyi o zaman aciktan okumak o kadar kolay ki.. lise mezunu olarak bile guzel isler bulabilirsiniz. sonra aciktan universite okuyabilirsiniz. kadinlar sandigindan daha guclu. eminim siz de cok guclu bir kadinsiniz. isteseniz basarirsiniz..

Boşanmaya karar verdim...
Kizlar hangi şehirde Yeni bir başlangıç yapmak iyi olur?
adana mersin dışı olsun önerileri bekliyorum mesleğim yok ilköğretim mezunuyum iş konusunda hangi şehirde daha şanslı olurum...
Eskişehir bence. iş çeşitliliği için ıstanbul ızmir antalya.maddi kaygı olmasa adalar yaşanacak en güzel yer

adana mersin dışı olsun önerileri bekliyorum mesleğim yok ilköğretim mezunuyum iş konusunda hangi şehirde daha şanslı olurum...
Adana Mersin cok uygun bence.Oyle pat diye gidip iş bulmak zor biraz birikiminiz olmalı bence.
Ankara istanbul olabilir veya izmir cocuk bakarsiniz belki.

Konuyu geç gördüm ama şöyle bi tavsiye verebilirim ;
1. Bi tane f...b..k hesabı açın. Oradan Bursa İş İlanları , Antalya İş İlanları vb sayfaları takip edin.
2. Kendinize uygun bi iş bulunca , o şehirdeki ev kiraları ve bulduğunuz işin gelirini kıyaslayın.
3. Her şey uygunsa taşının.
Ben size bol fabrikalı , tekstilli , hastaneleri iyi , ulaşım imkanı geniş şehirler öneririm.
Madem kökten değişecek hayatınız , buna değsin :)
Allah kolaylık versin :)

Back
X