• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hangi sling ya da kanguru almalıyım?

majika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
157
0
46
Bursa
sevgili anneler, bebeğim 3 ayı bitirdi 4 e girdi.kucağımdan başka yerde uyumuyor.üstelik gezerek uyuyor.kucağımdayken oturursam ağlıyor.ben de evi kucağımda bebekle dolaşmaktan yoruldum.bir de kucakta etrafı görmek istiyor.o yüzden yüzü dışarı dönük elim karnında taşıyorum.bana önerebileceğiniz sling modeli ya da kanguru var mı?cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

canım benim bebeğim de 6 ay sadece kucakta durdu ve uyudu, sabredebilirsen bir 2 ay daha sabret sürünmeyi öğrenince kucakta kalmak istemiyorlar, ben de mei tai aldım ama durmadı sıkıldı hiç kullanamadım, ilk önce bir dene sevecek mi ondan sonra al derim boşa gitmesin

Ben sling warp derim arkadaşım

Madem kucakcı olmuş bızdık senin için eniyisi budur. ..anne kokusunu arıyo olabilir.
işini de rahatlıkla yaparsın.kesinlikle sağlık açısından en iyisi(kangurulardan) .uzun müddet kullanabilirsin ;çeşitli şekillere de dönüştürebilirsin.bir yere giderken koca pustlerle uğraşma derdi yok...

wrap slingi bağlayamam diye mei tai sling sipariş verdim.umarım durur.cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Back
X