Hangi süt

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
Merhaba arkadaşlar konu süt evet
kendim ve ailem için doğal sut arıyorum Atatürk Orman Çiftliği sutu her zaman bulamıyorum Torku yu denedim tam evde kaynayan süt tadı veriyor ama genede sizlerin fikirlerini istiyorum içime sanmıyorum artık hiç bir şey ekmek bile artık doğal degil

Ben son 3-4 yıldır yoğurdumu evde kendim yapıyorum hazır yoğurt sokmuyorum eve o nedenle de çok süt denedim, sek süt en beğendiğim AOÇ dışında. Torku'yu denemedim ama duymuştum güzel olduğunu

sütü dışarıdan alıp kendimiz kaynatıyoruz
onun dışında torkuyu begenıyorum

Merhaba arkadaşlar konu süt evet
kendim ve ailem için doğal sut arıyorum Atatürk Orman Çiftliği sutu her zaman bulamıyorum Torku yu denedim tam evde kaynayan süt tadı veriyor ama genede sizlerin fikirlerini istiyorum içime sanmıyorum artık hiç bir şey ekmek bile artık doğal degil

valla şu an bulup bulabileceğiniz en katkısız en organik süt torku, organic diye bir marka var hem fiyatlar fahiş hemde organik falanda değil yani..

Güvenilir bir sütçüden alma şansınız var mı?

Ben son 3-4 yıldır yoğurdumu evde kendim yapıyorum hazır yoğurt sokmuyorum eve o nedenle de çok süt denedim, sek süt en beğendiğim AOÇ dışında. Torku'yu denemedim ama duymuştum güzel olduğunu
Yoğurt bende evde yapıyorum ama AoC her yerde bulamıyorum maalesef

Torku dediğiniz karton kutudaki mi?

Ama onun son kullanma tarihi uzun; camdakilerin daha kısa diye biliyorum.

Bir de deneyim yoğurdu iyi ise daha doğala yakındır. zira kutu sütler yüksek derecede pastörize edildiği için yoğurt olmaz; cam şişedekiler yahut üzerinde günlük yazanlar yoğurt oluyor.

Yoğurt bende evde yapıyorum ama AoC her yerde bulamıyorum maalesef
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankara'da yaşıyorum artık eskisi gibi marketlerde ben de bulamıyorum ama AOÇ'nin kendi açtığı AOÇ marketler var sırf kendi ürünlerinin satıldığı, ben de anca öyle bulabiliyorum

Torku dediğiniz karton kutudaki mi?

Ama onun son kullanma tarihi uzun; camdakilerin daha kısa diye biliyorum.

Bir de deneyim yoğurdu iyi ise daha doğala yakındır. zira kutu sütler yüksek derecede pastörize edildiği için yoğurt olmaz; cam şişedekiler yahut üzerinde günlük yazanlar yoğurt oluyor.
Migros tan günlük almaya çalışıyorum ama bazen gidemiyorum maalesef bu arada Torku Günlükler karton sise de

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Ankara'da yaşıyorum artık eskisi gibi marketlerde ben de bulamıyorum ama AOÇ'nin kendi açtığı AOÇ marketler var sırf kendi ürünlerinin satıldığı, ben de anca öyle bulabiliyorum
Tek büyük marketi migros olan bir yerde yaşıyorum maalesef

Şek günlük kullanıyordum torkuyu içtik ten sonra şek den süt tadı alamadim

Buraya dışardaki süt 2 saat te geliyor ve gelene kadar mikrop yuvası oluyor ne kadar kaynatam da içime sinmiyor
bız ıstanbulda oturuyoruz dırek kendımız gıdıp alıyoruz 40 dk bır mesafede yumurtayı fılanda gıdınce oradan alıyor esım acıkcası mesefa uzakmıs sızın

bırde acık satılan sutlere suda karıstırıyor olabılırler
bız koyden alıyoruz sutu sapsarı kaymagı oluyor vallahı sutun

Yakın semtlerde inek,keçi besleyen varsa direk onlarla görüşebilirsiniz,pazara gelen süte ben de güvenemezdim sanırım :KK43: Ama her ne kadar organik,doğal da dense sonuçta paketleniyorlar.Ambalajlı ürünlerin üzerine doğal yazılması bana komik geliyor

Yakın semtlerde inek,keçi besleyen varsa direk onlarla görüşebilirsiniz,pazara gelen süte ben de güvenemezdim sanırım :KK43: Ama her ne kadar organik,doğal da dense sonuçta paketleniyorlar.Ambalajlı ürünlerin üzerine doğal yazılması bana komik geliyor
Aynen ya süt bile yok artık doğal çürük bir nesil yetişiyor

X