hangi tencere takımı

senin içinden geçen sana daha çok hitap eden hangisi peki :)

şimdi alıcı gözüyle tekrar baktım üçte hoş cidden :)

Son düzenleme:
aslında bende üçünü de beğendim ama hadi şu diyemıyorum o yuzden buraya taşımaya karar verdim konuyu:)

bu sıralar ben de bakıyorum tencere takımı, sizin de dediğiniz gibi 3 marka var aklımda ama hisarı fiyatttan dolayı eleyip şıkları 2 ye indiriyorum
ben korkmazın bu takımını sevdim siyah saplı olanı da var. güzel ama değer mi diye düşünüyorum 4 tencere altı üstü, bakalım
Korkmaz | Lezzet Uzmanı

direk link vereyim dedim ama sayfa korumalıymış. ürünün adı A1971 verteks çok hoş ama ben de kararsızım.

Sapları sadece çelik olanları almayın derim her ne kadar satarken satıcılar ısınmaz hiç bir şey olmaz derse de çelik saplar ısınıyor mutlaka.

A1971 verteks bu modelde çok hoş canım ama ben set olsun diye dusunuyorum çaydanlığı cezvesi de olsun yanında düdüklüsü....

A1971 verteks bu modelde sanrıım kendıliğinden süzgeç var :) diğer benım resimlerini koyduğum modellerde yok malesef ama

ewet biliyorum canım senın dediğini baktm o modele ama diğer parçaları olmadığı için düşünmedim onu

Arkadaşlar ben de tencere de çeyiz seti alacağım. Emsan, ar yıldız, hisar konuusnda kararsızım. Sitelerde farklı farklı yorumlar var. lütfen acil yardımcı olun.... Ar yıldız da kararma falan var diyorlar. Emsan eski kalitesinde değil diyorlar. Ciddn bilemedim...

bende karar veremedim ya:S korkmaz almak istiyorum set olarakmı alsam yoksa 3lü 5li satılıyor onlardan mı alsam acaba? bi fikir verseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…