Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu testlerin üçünüde bugün yaptım.ustteki sabah ilk idrarla değil.predoctor erken test ortadakini iki saat sonrası one step.digerini az önce one step. adet günüme 1-2 gün var.
Bence pembedeki dogrudurr digerlerin ikisi zaten adetten 3 gun sonra yapinca belli oluyo erkenden belli olmuyo hamilesin galibaa insallahh oylesindirrr
Bence pembedeki dogrudurr digerlerin ikisi zaten adetten 3 gun sonra yapinca belli oluyo erkenden belli olmuyo hamilesin galibaa insallahh oylesindirrr
umarım öyledir ama ben beyaz çıkınca da acaba diğerimi yanlış diye düşündüm.zıcık birşey çıksa umutlanıcam da iyice bembeyaz sağol güzel yorumun için cnm
umarım öyledir ama ben beyaz çıkınca da acaba diğerimi yanlış diye düşündüm.zıcık birşey çıksa umutlanıcam da iyice bembeyaz sağol güzel yorumun için cnm
Bu testlerin üçünüde bugün yaptım.ustteki sabah ilk idrarla değil.predoctor erken test ortadakini iki saat sonrası one step.digerini az önce one step. adet günüme 1-2 gün var. Eki Görüntüle 2812258
merhaba kan vermedim.dün sabah dün akşam ve bu sabah tekrar test aldım fortune diye bir marka negatif çıktı.ölçün değeri 25ml miş. adetim bugün 1 gün geçti ve belde yoğun olmak üzere ağrılarım var.henüz olmadım.başka makra gebelik testleri alıp yeniden deniycem ama sanırım erken gebelik testi yanlış pozitif gösterdi