Hangi testler yapulıyor

liyuzada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
451
230
24
Gebelik düşünüp doktor kontrolüne gittiğimiz zaman hangi testler yapılıyor acaba bilen var mı ?

Yine ben ffk bende bi rahim/yumurtalık kontrolü yapmıştı doktor. bi de standart kan testi aldı. 1 senedir denemiyorsanız genelde bunlara bakılıyor sadece

alttan usg yapılıyor, tam kan sayımı, hormon testi, idrar testi isteniyor. eğer 1 yıldan fazla olduysa rahim filmi de isteyebilir. esiniz de muayene olsun bence.

Bir yıldan fazla oldu ancak korunduk. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
korunduysanız sayılmıyor 😂 direkt kaç aydır korunmasız deniyorsunuz diye soruyor tüm doktorlar. devlet hastanesi 12 ay dolmadan hiçbir işlem yapmıyor. biz özele gitmistik orta kontroller yapılmıştı. 13.ayda hamile kaldım, eğer kalamasaydım o ay rahim filmi çekecekti doktorum. gerek kalmadı ama 🥰 güvendiğiniz bir doktora gidin zaten yönlendirir sizi

korunduysanız sayılmıyor 😂 direkt kaç aydır korunmasız deniyorsunuz diye soruyor tüm doktorlar. devlet hastanesi 12 ay dolmadan hiçbir işlem yapmıyor. biz özele gitmistik orta kontroller yapılmıştı. 13.ayda hamile kaldım, eğer kalamasaydım o ay rahim filmi çekecekti doktorum. gerek kalmadı ama 🥰 güvendiğiniz bir doktora gidin zaten yönlendirir sizi
Aa gerçekten mi inan bir senelik evliyim ve bu konularda sıfır bilgi 😂 Deneyip mi gidilmesi lazım yani

X