hangi testleri yaptırmalıyım..

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
358
Adana
Eşimde sperm hareket azlığı ve morfoloji azlığı var..
benim ise hidrosalpenksten dolayı sol tüpüm alındı..
2.tüp bebek tedavimiz pozitif oldu fakat 13+3 te bebekte kistik higroma tespit edildi ve gebeliğe son verildi genetik sonucu turner sendromu geldi...
size
1. sorum; elimizde 2 embriyo var adanada pgt yapılmadığı için onlar sağlıklı mı diye baktıramıyoruz,transferi yaptırmak mı mantıklı?yoksa yeni bir tüp bebek tedavisine pgt yapılabilen bir şehirde mi başlayalım ki bu bizim için çok maliyetli olacak..
2. sorum; eşimle kendimize de genetik test yaptırmak istiyoruz hangi testleri yaptırmalıyız??bana yazabilir misiniz??
3.sorum benim her kız bebeğim turnerli mi olacak??
çok teşekkürler

bu sitenin verimli kullanımı için lütfen tek başlıkta sorunuzu iletin.

Eşimde sperm hareket azlığı ve morfoloji azlığı var..
benim ise hidrosalpenksten dolayı sol tüpüm alındı..
2.tüp bebek tedavimiz pozitif oldu fakat 13+3 te bebekte kistik higroma tespit edildi ve gebeliğe son verildi genetik sonucu turner sendromu geldi...
size
1. sorum; elimizde 2 embriyo var adanada pgt yapılmadığı için onlar sağlıklı mı diye baktıramıyoruz,transferi yaptırmak mı mantıklı?yoksa yeni bir tüp bebek tedavisine pgt yapılabilen bir şehirde mi başlayalım ki bu bizim için çok maliyetli olacak..
2. sorum; eşimle kendimize de genetik test yaptırmak istiyoruz hangi testleri yaptırmalıyız??bana yazabilir misiniz??
3.sorum benim her kız bebeğim turnerli mi olacak??
çok teşekkürler

Back