- 12 Temmuz 2020
- 17
- 4
- 16
- 30
- Konu Sahibi Mavidunyaa
-
İgora turuncu azaltıcı boya var onu tavsiye ederim:)Saçıma ombre yaptırdım pekte beğenmedim cilası aktı iyice soluk saman rengi hafif turuncu gibi birsey oldu. Hanımlar cila için palette 9.0 ve palette 10.1 aldım sarı olsun ama turunculugu olmasın istiyorum bu iki renk birbirine uyumlu mu öğrenmek istiyorum.
Katiliyorum igora cok iyiİgora turuncu azaltıcı boya var onu tavsiye ederim:)
Tabi temkinli kullanmak gerek saçı yeşillendirebilir:)Katiliyorum igora cok iyiM Mavidunyaa aldigin boyalarin icine findik buyuklugnde igora turuncu azaltici sık icine karistir oyle boya turunculuk ve yansimalar olmuyor
Aynen oyle cok fazla igora sonuc kullu yesil sacllarTabi temkinli kullanmak gerek saçı yeşillendirebilir:)
Temiz bi küllü saç elde etmek için lila rengi boya karıştırılıyormuş ıgora da pek fayda sağlamıyor aslen. Deneye deneye öğrendim artıkAynen oyle cok fazla igora sonuc kullu yesil sacllar
Kuaforler bin basarız vallaTemiz bi küllü saç elde etmek için lila rengi boya karıştırılıyormuş ıgora da pek fayda sağlamıyor aslen. Deneye deneye öğrendim artık
Kuaförlere güvemiyorum gerekli olan malzemeleri alıp kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorumKuaforler bin basarız vallaen azindan biz yaptigimizda begenmezsek ben yaptim diyip vicdanimi rahatlatiyorum ama kuaforun yaptigi seyi begenmezsem sıkintı buyuk ahahahah
Metalik bi sarı sanırım tok bi renk istiyorsun:)Harikasınız hanımlarben küllü bir renk istemiyorum sarı olsun istiyorum ama turunculugu olmasın çok mu şey istiyorum ne bunun için yinede igora almam gerekirmi. cila yapıcağım için hangi rengin tamamını koymam gerekir. Öğrendiğim kadarıyla. Bir renk tam diğer renk yarım koyuluyor. Ve memnun kaldığınız karışımlar nelerdir ❤
Böyle mesela ne ton kullanmam gerekir elimde 9.0 ve 10.1 palette varMetalik bi sarı sanırım tok bi renk istiyorsun:)
Oksidan volümünü düşük tut saçın temiz açılmışsa uygulama başarılı olur . Kullanacağın oksidanın markası nedir bu arada:)Böyle mesela ne ton kullanmam gerekir elimde 9.0 ve 10.1 palette var
Peki cila işlemi için bu rengin tutması için bir tüp 9 numarayımı yoksa 10.1i mi kullanmalıyım canımın içiOksidan volümünü düşük tut saçın temiz açılmışsa uygulama başarılı olur . Kullanacağın oksidanın markası nedir bu arada:)
9 sarı, 10.1 küllü açık sarıdır. 1 rakamı küllü olduğunu belirtir zaten. Bence doğru renk tercihleri yapmışsınız. O zaman tek oksidan yeterli olur. Geri kalanına saç kremi koyun..Böyle mesela ne ton kullanmam gerekir elimde 9.0 ve 10.1 palette var
Teşekkür ederim ilginiz içinn9 sarı, 10.1 küllü açık sarıdır. 1 rakamı küllü olduğunu belirtir zaten. Bence doğru renk tercihleri yapmışsınız. O zaman tek oksidan yeterli olur. Geri kalanına saç kremi koyun..
10.1 biri cila için kullanamazsın 10.1 e boyarsan cilası 8.1 9.1 olacak . O oksidan büyük ihtimalle 30 volümlük dorelik bırakır saçında oksidanın volümü düşük olsunPeki cila işlemi için bu rengin tutması için bir tüp 9 numarayımı yoksa 10.1i mi kullanmalıyım canımın içipalettenin içinden çıkan oksidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?