• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Bebek Merkezi Negatif?, hangisi Pozitif? Sonuc

Merhabalar,
benim geçen hafta 4. tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı. çok moralim bozuk. sizin mesajlarınızı okudum.bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. bana bilgi verirseniz çok sevinicem tedavinizi nerede yaptırdınız. kaçıncı tedavinizdi ben şimdi yeni merkez araştırıyorum. teşşekkürler.

Merhaba canım,
Ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görmüştüm canım. Aret Kamar doktorumdu. İlk denemede sonuc pozitifti.Dogumuma da kendisi girdi. Cok sükür saglıkla bebegimi buyutuyorum simdi. Benden snra önerdigim 3 kişi de su an hamile.
Sana da orasını öneririm.

merhaba canım. ben Bahçeci Fulyada tedavi gördüm ve şuanda hamileyim.. ben merkezimi ve doktorumu tavsiye ederim Allah razı olsun çok ilgilendiler, bize hep umut oldular. soran herkese ısrarla bahçeci diyorum. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah

canım teşekkür ederim cevabın için, Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Ben ankaradayım. temmuzda 5. tüp bebeği yapacağız Allah nasip ederse. bahçeciyi çok kişi tavsiye ediyor fiyatları nasıl bilgi veririmisiniz. Ankaradan başka şehir zor olacak aslında ama Bahçeciyi de denemek istiyorum. Aslında moralim çok bozuk artık iyice ümitsizim. Allah hepimize yardım etsin.

Merhaba canım,
Ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi görmüştüm canım. Aret Kamar doktorumdu. İlk denemede sonuc pozitifti.Dogumuma da kendisi girdi. Cok sükür saglıkla bebegimi buyutuyorum simdi. Benden snra önerdigim 3 kişi de su an hamile.
Sana da orasını öneririm.

canım teşekkür ederim cevabın için, Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Ben ankaradayım. temmuzda 5. tüp bebeği yapacağız Allah nasip ederse. fiyatları nasıl bilgi veririmisiniz. Aslında moralim çok bozuk artık iyice ümitsizim. Allah hepimize yardım etsin.

Benim süreçim çok zor geçti ben aslında rusyada oturuyorum istanbulda ailemin yanında kaldım eşim bu tedavi süresince yanımda olamadı.
3 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım ilk denememde embriyo gelişimi olmadığı için transfer işlemim iptal edildi diğerinde ise 2.gün bir embriyo transfer edildi ve sonuç malasef negatif oldu. 3.denemi Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde yaptırdım şükürler olsun gebe kaldım şuan gebeliğimin 29 haftasındayım Merkezi ve doktorumdan çok memnun kaldım .
Doğumumu sırf doktorumla yapmak istediğim için istanbulda ailemin yanında kalıyorum inşallah sizinde son denemeniz olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

canım teşekkür ederim cevabın için, Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Ben Ankaradayım. temmuzda 5. tüp bebeği yapacağız Allah nasip ederse. bahçeciyi çok kişi tavsiye ediyor fiyatları nasıl bilgi veririmisiniz. Ankaradan başka şehir zor olacak aslında ama Bahçeciyi de denemek istiyorum. Aslında moralim çok bozuk artık iyice ümitsizim. Allah hepimize yardım etsin.

kusura bakma gec farkettim mesaji, 3.denemem Bahceci Fulya Tüp Bebek Merkezinde ve cok sükür ikiz bebeklerime hamileyim suan da. insallah kucagima almam nasip olur. Hem ilgi alaka hem tedavi acisindan mutlaka Bahceci merkezleri, önce Allah sonra onlar sayesinde.

canım teşekkür ederim cevabın için, Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Ben ankaradayım. temmuzda 5. tüp bebeği yapacağız Allah nasip ederse. Bahçeciyi çok kişi tavsiye ediyor fiyatları nasıl bilgi veririmisiniz. Ankaradan başka şehir zor olacak aslında ama Bahçeciyi de denemek istiyorum. Aslında moralim çok bozuk artık iyice ümitsizim. Allah hepimize yardım etsin.

canım teşekkür ederim cevabın için, Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Ben ankaradayım. temmuzda 5. tüp bebeği yapacağız Allah nasip ederse. Bahçeciyi çok kişi tavsiye ediyor fiyatları nasıl bilgi veririmisiniz. Ankaradan başka şehir zor olacak aslında ama Bahçeciyi de denemek istiyorum. Aslında moralim çok bozuk artık iyice ümitsizim. Allah hepimize yardım etsin.

bahceci fulya 4950+iilaçlar benim ilaçlarım toplam 3500 tl belki fazlası vardı bence ii bir merkez canım şimdiden hayırlı olsun

2010 ocak anatoli pozitif sonra bebeğim kalbi durdu iğrenç bir hastane hakan yaralı yüzünü şeytan görsün

2010 temmuz dondurulmuş emb anatoli pozitif bebeğim düştü bülent beydi dr.ilgi alaka sıfır aradan alıp apar topar transfer sanki mal var karşılarında

2011 mart maya ücrette iyi diye gittik maddiyat 3.denemede zor gelmişti mükemmeldi osman hoca sonuna kadar yanımdaydı oğluşum 1,5 yaşında:))):nazar:

bahceci fulya 4950+iilaçlar benim ilaçlarım toplam 3500 tl belki fazlası vardı bence ii bir merkez canım şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım :), Ankarada ilaçlar dahil 4.100 merkeze verdik, 1500 de ilaçlar tuttu. İst da Bahçecinin pansiyon gibi kalacak yer önerisi var mı acaba biliyormusunuz? ben yine ankarada olacağım galiba çünkü istanbul maddi olarak çok zorlar.ayrıca eşim izin de alamaz. ben de zor izin alırım. şimdilik yine Ankaradayım, inşallah Allah bu sefer nasip eder. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Teşekkür ederim canım :), Ankarada ilaçlar dahil 4.100 merkeze verdik, 1500 de ilaçlar tuttu. İst da Bahçecinin pansiyon gibi kalacak yer önerisi var mı acaba biliyormusunuz? ben yine ankarada olacağım galiba çünkü istanbul maddi olarak çok zorlar.ayrıca eşim izin de alamaz. ben de zor izin alırım. şimdilik yine Ankaradayım, inşallah Allah bu sefer nasip eder. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

canık ank da hangı merkeze gıttın? ben hş ye devam edıyrum..sen nıden ank da devam etmıyrsun?

İlk denememizde ulaşımı kolay ve bildiğimiz bir hastane olduğu için Kadıköy Şifayı tercih ettik.Ücretsiz ön görüşme yapıyorlar.Ücret ise 5000 TL+ilaçlar...benim 2000 TL tutmuştu. Embriyo tutundu ancak gelişmedi, sanırım kimyasal gebelik deniyor.İkinci denememi başka bir merkezde yapmak istiyorum.

canım teşekkür ederim cevabın için, Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Ben ankaradayım. temmuzda 5. tüp bebeği yapacağız Allah nasip ederse. fiyatları nasıl bilgi veririmisiniz. Aslında moralim çok bozuk artık iyice ümitsizim. Allah hepimize yardım etsin.

Nereye karar verdin arkadasim sonunda. Bende malesef 5.ciye kaldim.

İlk deneme Acıbadem Maslak Bülent Tıraş- koca bir NEGATİF Maslak çok kalabalık arkadaşlar o yüzden sizinle doğru dürüst ilgilenemiyorlar.2 deneme olarak Bahçeciyi düşünüyorum.

İlk deneme Acıbadem Maslak Bülent Tıraş- koca bir NEGATİF Maslak çok kalabalık arkadaşlar o yüzden sizinle doğru dürüst ilgilenemiyorlar.2 deneme olarak Bahçeciyi düşünüyorum.

Allah sabir versin canim, bende haziranda negatifi aldim bilirim ne demek oldugunu. Benimde doktorum Bulent Tiras. Sana uzun protokolmu uygulandi?

Allah sabir versin canim, bende haziranda negatifi aldim bilirim ne demek oldugunu. Benimde doktorum Bulent Tiras. Sana uzun protokolmu uygulandi?[/QUO
Canım ben iki kez yumurta çatlatma denedim.2.sinde basit kist oluştu 2 ayda zor eridi o sırada da dhea diye bir ilaç kullanmamı istediler yumurtlamayı arttırıcı.O ayki adetle başladık ancak maalesef söylediğim gibi negatif.

Allah sabir versin canim, bende haziranda negatifi aldim bilirim ne demek oldugunu. Benimde doktorum Bulent Tiras. Sana uzun protokolmu uygulandi?[/QUO
Canım ben iki kez yumurta çatlatma denedim.2.sinde basit kist oluştu 2 ayda zor eridi o sırada da dhea diye bir ilaç kullanmamı istediler yumurtlamayı arttırıcı.O ayki adetle başladık ancak maalesef söylediğim gibi negatif.

Anladim canim. Bende kisa protokol uygulandi. Her ay duzenli bir sekilde yumurtlardim, tup bebek doneminde kucuklu buyuklu cok duzensiz yumurtalarim oldu. Bak hatta benimle ayni zamanda yaptiran sebepsiz olan bir arkadasa da kisa protokol yaptilar onunda yumurtalarinin gelismesi durdu. Yani demem o ki bence protokol hatasi yapiliyo orda. Kisa protokol yumurtlayama duzensizligi olanlara kullanilirmis, bizim gibilere uzun yapilmali bence. Uzme kendini bi dahakine olacak ben inanniyorum ;)

Arkadaşlar birazdan bebeğimi görmek için muayene gireceğim umarım sizlerde benim bu yaşadığım hecan ve mutluluğu kısa zamada yaşarsınız. 3 denemede bu mutluluk bana nasip oldu olumsuz daha önce iki denemem var fakat merkezlerin ismini vermeyeceğim .
Bu güzel duyguyu yaşamama vesile olan bahçeci umut tüp bebek merkezini herkese öneriyorum.

Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kacağımıza almamızı nasip etsin

canım teşekkür ederim cevabın için, Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Ben ankaradayım. temmuzda 5. tüp bebeği yapacağız Allah nasip ederse. bahçeciyi çok kişi tavsiye ediyor fiyatları nasıl bilgi veririmisiniz. Ankaradan başka şehir zor olacak aslında ama Bahçeciyi de denemek istiyorum. Aslında moralim çok bozuk artık iyice ümitsizim. Allah hepimize yardım etsin.

canım bende tüp bebek tedavimi bahçecide yapıcam fiyat aldım normali 6100 muayene ücreti 125 ama Devletten tüp bebek raporu alırsan tüp bebek ilaçlarda dahil 3000 tl ye denk geliyormuş

Arkadaşlar birazdan bebeğimi görmek için muayene gireceğim umarım sizlerde benim bu yaşadığım hecan ve mutluluğu kısa zamada yaşarsınız. 3 denemede bu mutluluk bana nasip oldu olumsuz daha önce iki denemem var fakat merkezlerin ismini vermeyeceğim .
Bu güzel duyguyu yaşamama vesile olan bahçeci umut tüp bebek merkezini herkese öneriyorum.

Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kacağımıza almamızı nasip etsin

canım hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıkla kucağına almak da nasip etsin inşallahh darısı isteyen herkese nasip etsin bende Bahçeci umut tüp bebeğe gideceğim Ulun Beye senin doktorun kim di memnun kaldın mı ?

Back
X