E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Arkadaşlar önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıycam başarısız bir aşılamadan sonra.fakat hangi tüp bebek merkezini seçeceğim konusunda oldukça kararsızım.daha önce eurofertil ve jinemedde iki aşılama yaptırdım ama sanki bu iki merkezde sadece paraya baktılar gibi geldi yani ilgisizdiler.kafam çok karışık neolur yardımcı olun tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.istanbulda hangi merkez veya doktor?fisfisfis
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin canım
ben başarısız 3 aşılama denemesinden sonra
medical parc bahçelievlerde ilk tüpbebek denememde hamile kalmayı başardım
ekipten ve özelliklede doktorumdan çok memnun kaldım git ve görüş derim
aklında soru işaretleri kalmasın merkez ve ekip içine sinmeli
dr.latif küpelioğlu ve dr . serkan oral
şuanda 12 haftalık hamileyim ve hala aynı dr kontrolündeyim kısmet olursa doğumda orda olacak......
canım bende 3 tedavımde sonuç malesef negatıf bende 4. cüyü denıycem ben amerıcan hastanesnı düşünüyorum orda dr.bülent urman var cok duydum o doktorun başarı oranları da yuksekmiş ben onu düşünüyorum bnde 2 ay sonra yenıden başlıoycam kımset hakknda hayırlısı olur umarım yınede aradtır tabı karar senın bol şans sana canım[/bende amerikan hastanesi bülent urmanı düşünüyodum fakat aradıığımda telefonda ön görüşmenin ücretli olduğunu muayene ücretinin 180 ytl olduğunu vede bülent beyin nakit çalıştığını söyleyince telefondaki bayan vazgeçtim.direk para mevzusuna girmelerini çok garipsedim doğrusu.
Su damlası ben kesinlikle UMUT tüp bebeği tavsiye ediyorum mutlaka görüş mustafa bahcecinin yeri gebelik oranları çok yüksek 0216 545 5555 telefondan bilgi al.Çok ilgililer Enver kurt doktorlarıı
arkadaşlar Merhaba Ben Galiba Doktorumun Son Tutumundan Sonra Yeni Tüp Bebek Ve Doktor Arayışı Içine Girdim.bu Benim üçüncü Denemem Olacak Ve Artık Daha Fazla Işimi şansa Bırakmak Istemiyorum.elimden Gelen Ne Varsa öncesinde Yapmak Istiyorum Ve Doktorumunda Benimle Aynı Mantıkta Olmasını Istiyorum.birde Mümkünse Embiryoya Genetik Test Yapabilecek Bi Yer Olmasını Arzu Ediyorum.bildiğiniz Ve Tecrübe Ettiğiniz Bursa Da Bi Yer Ve Doktor Varsa Lütfen Bana Bilgi Verin Ne Olur Kafam çok Karıştı Bu Konuda
merhaba arkadaşlar ben ankarada maya tüp bebek merkezini sizlere öneririm ben çok memnunum
yağmur Canım Nasılsın Kendini Toparlayabildin Mi Biraz,göreceksin Bak Herşey Güzel Olacak Bundan Sonra,zaman Herşeyin Ilacı.hiç Umudunu Kaybetme.allah Herşeyin Hayırlısını Veriyor Emin Ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?